Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Borç isteme sanatı!.

Jamal King

⭐️
Herkesin arkadaşından ya da bir başkasından para isterken kullandığı giriş cümlesi ve onun yanına bağlayıp konuyu kapattığı 2-3 cümle vardır. Benimkiler artık yetersiz kaldığı için bu entry girmek zorunda kaldım. Tanrım ne haldeyim!. Bu işi siz nasıl kıvırıyorsunuz gösterin. Boyz-n-the-hood.Jamal out!

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
agandan borç istiyorsan kıvranmazsın bro... çok samimi olmadıgın arkadaşından istiyorsan ne zaman geri ödeyebileceğini söyle! kimse paranın ne zaman geri gelceği belli olmayan bir şeyi karşısındakine vermez!!! etkisizetki.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben sadece tutarı söyler rica ederim, arkadaşlarım o tutarı düşünmeden verebilecek durumdalarsa borç isterim herkesten istenmez yok demesi durumunda küçük düşersiniz.

"Merhaba, bana ay sonuna kadar 5bin yollar mısın?"

P. Silas

Yeni Üye
Bu işte öyle kaşarlandım ki artık kıvranmak yerine birkaç gün önceden hal hatır sorarak kanına giriyorum tıpkı Ivory gibi adamım anlarsın ya shshsh... Tıpkı A4 sorduğum gün gibi, bende yoksa başkasında vardır eğer onda da yoksa onun arkadaşında vardır. Barış!

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bu işte öyle kaşarlandım ki artık kıvranmak yerine birkaç gün önceden hal hatır sorarak kanına giriyorum tıpkı Ivory gibi adamım anlarsın ya shshsh... Tıpkı A4 sorduğum gün gibi, bende yoksa başkasında vardır eğer onda da yoksa onun arkadaşında vardır. Barış!
Borç isteme durumu güvenilir olma durumu ile birlikte ilerliyor. Bankalar bile ödemelerin düzgünse düşünmeden kredi veriyor hatta “sen gelip yorulma, hemen yatıralım hesabına” diyorlar. Borç isteyebilmek biraz da bununla alakalı bir durum.

P. Silas

Yeni Üye
Borç isteme durumu güvenilir olma durumu ile birlikte ilerliyor. Bankalar bile ödemelerin düzgünse düşünmeden kredi veriyor hatta “sen gelip yorulma, hemen yatıralım hesabına” diyorlar. Borç isteyebilmek biraz da bununla alakalı bir durum.
Borç istersem her zaman dediğim zamanda öderim hatta genelde daha erken öderim. Silas kafayı kullanır, insanları sever ve ayırmaz unutma, barış!

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Baş ve son cümle bilmem.

Şu tarihte geri ödemeli şu kadar istiyorum var mı? Hepsi bu.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar