Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

bugüne kadar seyahat ettiğin yerlerden en sevdiğin yer neresi?

killjoys

⭐️
bugüne kadar seyahat ettiğin yerlerden en sevdiğin yer neresi?

zimamavisi

⭐️
Ruh halime göre değişse de Ankara bunlardan biri. Mistik bir havası var benim için, belki de yaşanmışlıklar yüzündendir bilmiyorum.

Çok çok yakın zamanda tekrar gideceğim. Ama bu sefer sever miyim emin değilim.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İstanbul tabii ki.

Ama Adana'dan giderken üstten gece görünümüne hayran kalmıştım.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
en çok neyi sevdin istanbulda? ve hangi ilçesini sevdin?
İstanbul'u sevmemizin nedeni belki televizyon olabilir.

Kireçburnun'da gezmeyi çok sevdim mesela, her yerde leyla ile mecnunu gördüm. Hatta tesadüfen martı ile gezerken erdal bakkalın önüne gelmişiz ilginç hissetmiştim. Taksim, haliç vs mısır çarşısı buralar sevdiğim yerlerden.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İstanbul'u sevmemizin nedeni belki televizyon olabilir.

Kireçburnun'da gezmeyi çok sevdim mesela, her yerde leyla ile mecnunu gördüm. Hatta tesadüfen martı ile gezerken erdal bakkalın önüne gelmişiz ilginç hissetmiştim. Taksim, haliç vs mısır çarşısı buralar sevdiğim yerlerden.
pek çok ülkenin metropol şehri gelişmiş ve güzeldir. örneğin new york, los angeles, londra...
türkiye'de bir şehrin güzel olarak nitelendirilmesi için orada lüx yaşamın olması gerekiyor. nişantaşı gibi. ama estetik algımız bu kadar kısıtlı olmamalı. diğer ülkelerle kıyasladığımızda istanbul gezilmeyecek şehirler listesine bile girilebilir

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
pek çok ülkenin metropol şehri gelişmiş ve güzeldir. örneğin new york, los angeles, londra...
türkiye'de bir şehrin güzel olarak nitelendirilmesi için orada lüx yaşamın olması gerekiyor. nişantaşı gibi. ama estetik algımız bu kadar kısıtlı olmamalı. diğer ülkelerle kıyasladığımızda istanbul gezilmeyecek şehirler listesine bile girilebilir
İstanbul'a gittin mi?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Gitseydin belki fikrin değişebilir. İstanbul abartıldığı gibi çok farklı bir yer, bir çok medeniyetin belirli dönemlerde hüküm sürdüğü hem çok eski hem de Türkiye'nin en modern şehirlerinden biri. Distopik bir yapısı var, teknoloji, kültür ve tarih bir arada. Örnek verdiğin diğer modern şehirlerde bu az. Tabii ki benzer şehirler var dünyada. Bunlar benim yorumlarım değil, dünya bu şekilde bakıyor istanbul'a. Bu yüzden neredeyse kendi nüfusu kadar ziyaretçi geliyor (2023 'de 17 milyon turist gelmiş)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar