Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Çalışmadan yaşamak mümkün mü?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hiç çalışmayan bir hayatını devam ettirebilir mi? Sizce bunun için ne yapmalı?

Pasif gelirden falan bahsetmiyorum. Sıfır sorumluluk

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bana çok mümkün gelmedi. İhtiyaçlar hiyerarşisinde bile yer alır, insanın kendini gerçekleştirme güdüsü. İnsan bir şeyleri başarmak ister istemekten öte buna ihtiyaç duyar. Sıfır sorumluluk hayatın belli dönemlerinde olabilir (belki olmalıdır da) ama hayatı hiçbir sorumluluk almadan idame ettirmek mümkün değil.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bana çok mümkün gelmedi. İhtiyaçlar hiyerarşisinde bile yer alır, insanın kendini gerçekleştirme güdüsü. İnsan bir şeyleri başarmak ister istemekten öte buna ihtiyaç duyar. Sıfır sorumluluk hayatın belli dönemlerinde olabilir (belki olmalıdır da) ama hayatı hiçbir sorumluluk almadan idame ettirmek mümkün değil.
Karnını doyurabilir ama sanırım değil mi? Avrupa'da işsizlere bir ödenek sunuluyor sanırım. Sadece sırt üstü yatmayı hedef olarak koymuş biri, ve yürüyerek her gün başka bir şehirde bunu yapmak isteyen biri de kendini gerçekleştirmiş sayılmaz mı?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Karnını doyurabilir ama sanırım değil mi? Avrupa'da işsizlere bir ödenek sunuluyor sanırım. Sadece sırt üstü yatmayı hedef olarak koymuş biri, ve yürüyerek her gün başka bir şehirde bunu yapmak isteyen biri de kendini gerçekleştirmiş sayılmaz mı?
Kişinin kendini gerçekleştirmekteki hedefi, algısı bu ise evet kendini gerçekleştirmiş sayılır.

ben diye biri

⭐️
Hiç çalışmayan bir hayatını devam ettirebilir mi? Sizce bunun için ne yapmalı?

Pasif gelirden falan bahsetmiyorum. Sıfır sorumluluk
Bizim ülkeden ve güncel şehir hayatlarından bahsedersek değil. Ama başka bir yerde ilkel bir insan gibi doğa yaşantısı içinde yaşamak bence mümkün.Sonuçta eskiden bu imkanlar yoktu sadece temel ihtiyaçlar için yaşıyordu birçoğu

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar