Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Canının çektiği ilginç şeyler?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Normalde teknoloji ile aşırı ilgili biri değilim. Teknolojik gelişmeleri yakından takip etmem, gerektiği kadar kullanırım her şeyi de. Ancak geçenlerde aşırı derece bir teknoloji mağazası gezme isteği geldi. Hani canın bir şey yemek ister canın çeker ya onun gibi bir his. Teknoloji mağazasına gideyim, etiketleri okuyayım, ürünlere bakayım istedim. Bu kadar yakın alakalı olmayan biri olarak bu isteğin nasıl uyandığını hala bilmiyorum.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Normalde teknoloji ile aşırı ilgili biri değilim. Teknolojik gelişmeleri yakından takip etmem, gerektiği kadar kullanırım her şeyi de. Ancak geçenlerde aşırı derece bir teknoloji mağazası gezme isteği geldi. Hani canın bir şey yemek ister canın çeker ya onun gibi bir his. Teknoloji mağazasına gideyim, etiketleri okuyayım, ürünlere bakayım istedim. Bu kadar yakın alakalı olmayan biri olarak bu isteğin nasıl uyandığını hala bilmiyorum.
çok gelişmiş teknolojileri belki de detaylı olarak bilmediğin için ilgi çekici gelmiş olabilir, ben teknolojileri yakından takip ettiğim için çok fazla tepki vermiyorum

allons-y

⭐️⭐️
teknolojisi mağazası gezmeyi eskiden çok severdim artık fiyatlardan sonra bakmak bile istemiyorum

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Aydın’a Xiaomi mağazası açılıyor. Akıllı ev sistemlerinden tornavidaya, ev aletlerine bir çok tasarımı çok hoş ürünleri var bu markanın. Ve kendi içinde bir ekosistem oluşturmayı da başarmış. Ben görünce heyecanlandım mesela.

Şuna bakın ne kadar cici

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar