Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Çiğ köfte?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Her seferinde gereksiz bulduğum, yedikten sonra anlam veremediğim yiyecek. Bugün patlıcanlısını denedim, onu da sevdim. Sanırım yanına ne konularsa konulsun güzel oluyor. Doritoslusu popüler mesela.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bu arada 100gr çiğ köftenin kalorisi 180 kcal imiş. Örneğin aynı 100gr eti gofret 500 kcal. Bakıldığında alternatif bir besin sayılabilir hem de kalorisi düşük.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
öğrenci dostudur. doritoslu çiğ köfteler güzeldir. neticede büyük boy bir çiğköfte dürüm 80-90 tl civarında

zimamavisi

⭐️
Üniversitedeyken bir buçuk ay boyunca istisnasız her akşam yemek zorunda kaldığım yiyecek. Hala da severim. Bazen hiçbir uyaran yokken bile insanın canı çeker. Sırf bu yüzden üşenmeden evde kendim yapmışlığım bile var. Doritoslusunu hala denemedim. Aydın Merkez için önerisi olan varsa alabilirim.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Üniversitedeyken bir buçuk ay boyunca istisnasız her akşam yemek zorunda kaldığım yiyecek. Hala da severim. Bazen hiçbir uyaran yokken bile insanın canı çeker. Sırf bu yüzden üşenmeden evde kendim yapmışlığım bile var. Doritoslusunu hala denemedim. Aydın Merkez için önerisi olan varsa alabilirim.
çiğköftenin bayilikleri olduğu için nereye giderseniz gidin standardı aynıdır. komagene'den yiyebilirsiniz.

zimamavisi

⭐️
çiğköftenin bayilikleri olduğu için nereye giderseniz gidin standardı aynıdır. komagene'den yiyebilirsiniz.
Tavsiye için teşekkür ederim 🙏🏻 Bayilikler dışında kendi üretimlerini yapıp satışa sunan yerler de var diye biliyorum. Aydın'da da öyle bir yer olup olmadığını merak ettim.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Tavsiye için teşekkür ederim 🙏🏻 Bayilikler dışında kendi üretimlerini yapıp satışa sunan yerler de var diye biliyorum. Aydın'da da öyle bir yer olup olmadığını merak ettim.
benim bildiğim kadarıyla yok, ya da varsa da çok nadirdir. özellikle bulvarda bayilikler epey fazla

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sanırım el yapımı çiğ köfte yapan bir yer var Doğugazi Bulvarı üzerinde. Ama yerini ve ismini tam olarak hatırlamıyorum. En azından artık olduğunu biliyoruz :)

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben taze soğan da dahil bol yeşillikli olanını severim.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Patlıcan közlemesi? Ayrı ayrı sevdiğim şeyler ama ikisinin tadını birleştiremedim şu anda. Denemek lazım.
Komagene'de yedim yine, Aydın'da Kadın Doğum Hastanesi 'nin karşısındaki yoldan aşağı inerken solda. Çok acele ettiğim bir zamana geldi, tam olarak değerlendirme yapabildiğime emin değilim ama hatırladığım kadarıyla fena değildi.

zimamavisi

⭐️
Komagene'de yedim yine, Aydın'da Kadın Doğum Hastanesi 'nin karşısındaki yoldan aşağı inerken solda. Çok acele ettiğim bir zamana geldi, tam olarak değerlendirme yapabildiğime emin değilim ama hatırladığım kadarıyla fena değildi.
Bir parça patlıcan ve biraz bulgurun şu an bünyemde böyle bir ikilem yaratması hoş değil. Güzel mi değil mi, ilk fırsatta netleştirmem lazım :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar