Dolunay sizi nasıl etkiledi? Karmanız varsa depresif, huzurlu hissediyorsanız karmanız yok demekmiş.
anonim ⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 29 Eyl 2022 Mesajlar 148 11 Eki 2022 #1 Dolunay sizi nasıl etkiledi? Karmanız varsa depresif, huzurlu hissediyorsanız karmanız yok demekmiş.
A Andromeda ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 826 11 Eki 2022 #2 Dolunayda hep huzursuz hissederim. Ya da huzursuz hissettiğim dönemler dolunaya denk geliyor bilmiyorum. Pek sevmem kendilerini.
Dolunayda hep huzursuz hissederim. Ya da huzursuz hissettiğim dönemler dolunaya denk geliyor bilmiyorum. Pek sevmem kendilerini.
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,616 11 Eki 2022 #3 bir depresif bir huzurlu olanlar ne oluyor?
A Andromeda ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 826 11 Eki 2022 #4 bence o dolunaydan bağımsız
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,616 11 Eki 2022 #5 Andromeda' Alıntı: bence o dolunaydan bağımsız Genişletmek için tıkla ... peki dolunay etkisi gerçekten var ancak herkesi etkilemiyor olabilir mi?
Andromeda' Alıntı: bence o dolunaydan bağımsız Genişletmek için tıkla ... peki dolunay etkisi gerçekten var ancak herkesi etkilemiyor olabilir mi?
anonim ⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 29 Eyl 2022 Mesajlar 148 12 Eki 2022 #7 etki' Alıntı: bir depresif bir huzurlu olanlar ne oluyor? Genişletmek için tıkla ... çözmen gereken karmaların var seninde ama fazla değil
etki' Alıntı: bir depresif bir huzurlu olanlar ne oluyor? Genişletmek için tıkla ... çözmen gereken karmaların var seninde ama fazla değil
B Boşluk ⭐️⭐️⭐️ Katılım 14 May 2022 Mesajlar 575 12 Eki 2022 #8 Andromeda' Alıntı: Dolunayda hep huzursuz hissederim. Ya da huzursuz hissettiğim dönemler dolunaya denk geliyor bilmiyorum. Pek sevmem kendilerini. Genişletmek için tıkla ... Aynen.
Andromeda' Alıntı: Dolunayda hep huzursuz hissederim. Ya da huzursuz hissettiğim dönemler dolunaya denk geliyor bilmiyorum. Pek sevmem kendilerini. Genişletmek için tıkla ... Aynen.