Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Düşün ki o bunu okuyor?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Bence insan böbürlenmekte haklı, böbürlenmeyi yaratan bence hak ediyor. Mesela gülmeyi de insan bulmuş, ihtiyacı var çünkü. Bir hayvanın hüznü yok ki gülmeyi icat etsin. İhtiyacımız olanları var edip sonra onları uyguluyoruz işte. O kadar aciziz ki böbürlenmeye büyük görmeye ihtiyaç duyuyoruz
Sence bir hayvan da yavrusu öldüğünde neler oluyordur? Atların sahipleri öldüğünde ağladığı bilinen birşey.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sence bir hayvan da yavrusu öldüğünde neler oluyordur? Atların sahipleri öldüğünde ağladığı bilinen birşey.
Biz her şeyi hayal gücümüzün izin verdiği ölçüde değerlendiriyoruz. Biz kadarız. Bazı canlılar bizim algımızın ötesinde, ağlaması falan bunlar aciz şeyler olabilir. Acı çekmek aciz bir şey olabilir bunlar insana özgü diye “vaay onlarda bizim gibi” diyemez, bunu iyi bir ölçüt alamayız. Belki de mutlu oluyorlardır ve biz mutlu olamadığımız için az gelişmiş canlılarızdır.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Biz her şeyi hayal gücümüzün izin verdiği ölçüde değerlendiriyoruz. Biz kadarız. Bazı canlılar bizim algımızın ötesinde, ağlaması falan bunlar aciz şeyler olabilir. Acı çekmek aciz bir şey olabilir bunlar insana özgü diye “vaay onlarda bizim gibi” diyemez, bunu iyi bir ölçüt alamayız. Belki de mutlu oluyorlardır ve biz mutlu olamadığımız için az gelişmiş canlılarızdır.
Duygular insani aciz mi yapıyor?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
24 yorum atılmış, başlıkta isim belirtilmemiş ancak herkesin birisine karşı söylemek isteyip de söyleyemediği şeyler varmış

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Yarın unutacaksın ama unutmadan sana not bırakayım.

Dün okuduğun kitabı unutma

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Gece saat bire yaklaşıyordu. Yağmurun ve denizin sesi birleşmişti. O birlikte baktığımız durağın karşısındaki Zeytin ağacını Noel ağacı gibi süslemişlerdi. Milyonlarca ateş böceği var gibiydi üstünde. Bence çam ağaçları değil Zeytin ağaçları süslenmeliydi ışıkla. Beş dakika durdum yağmur altında onu izledim. Keşke bir zeytin ağacının kökleri olsam dedim ama sen milyonlarca ateş böcekli zeytin ağacını göremedin.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben sandığım kişi değilim. Bunun farkına vardığımda sandığım kişi oldum çünkü sandığım kişi hakkında düşüncelerim değişti. Şimdi olmak istediğim kişi değilim, olursam en başta sandığım ama olamadığım kişi olabilirim.

Bunu duysan heralde hadi yatalım derdin.

zimamavisi

⭐️
Parmak ucumda yürüyorum sen ürkme diye. Gölgelerde, ara sokaklarda dolanıyorum. Ben şimdi senin hayatının laneti mi oldum? Hiç rastlamasaydın mı keşke?

Tuttum nefesimi ama bıraktım zamanı aksın diye. Neyi düzeltebilir bilmeden.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar