Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer bir mucit olsaydınız gelecek için ne icat etmek isterdiniz?
Evet. Rem uykusu, şekerleme gibi modları var. Kafam çok karışınca biraz uyumaya ihtiyaç duyarım hop bas düğmeye al sana reset. Uyku zamanı uyku ihtiyaç kadar sonra hop ayaktasın.
Bak o güzel olabilirdi.Bir iş olduğunda da uykum gelmesin.Mesela bı işim oluyo gece uyumucam onu halletcem diyom ama uyuyom.kahve uyku kaçırıyo diyorlardı onu denedim yok o da olmuyo
Bak o güzel olabilirdi.Bir iş olduğunda da uykum gelmesin.Mesela bı işim oluyo gece uyumucam onu halletcem diyom ama uyuyom.kahve uyku kaçırıyo diyorlardı onu denedim yok o da olmuyo
Yok o değil.sevmiyorum türk kahvesini ama sırf uykum gitsin diye içiyom ama yine uykum geliyo.Mesela bugün 2 3 e kadar uyumam dedim kesin uyurum birazdan