Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Eğer milli eğitim bakanı olsaydın?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Eğer Milli Eğitim Bakanı olsaydın neleri kökten değiştirirdin?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
matematiğin birinci öncelik olmasını değiştirirdim
gereksiz üniversiteleri kapatırdım
seçmeli dersleri gerçekten seçmeli yapardım (çoğu seçmeli ders zorunlu olarak veriliyor)
din dersini zorunlu ders tutmam, ayrıca din dersinin müfredatını değiştirip pek çok farklı dini bilgi barındıracak şekilde düzenlerdim
ikinci öğretim için harç ücretini kaldırırdım

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Eğitim öğretim ücretsiz olmalı, bana kalsaydı böyle yapardım. Özel okul ve devlet okulları eğitim kalitesi açısından benzer seviyede olmalı.

allons-y

⭐️⭐️
Eğitim öğretim ücretsiz olmalı, bana kalsaydı böyle yapardım. Özel okul ve devlet okulları eğitim kalitesi açısından benzer seviyede olmalı.
kesinlikle katılıyorum özel okulda iyi eğitim alabilecek öğrenciler paraya göre değil de başarılarına göre alabilseydi belki daha faydalı olurdu ama bence de bu sınır ortadan kalkmalı iyi eğitimin parayla alınabilmesi kadar saçma bir şey yok

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Kapalı ortamlarda eğitimi kaldırırdım. Ormansa orman, denizse deniz, mağaraysa mağarada eğitimi açardım

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
kesinlikle katılıyorum özel okulda iyi eğitim alabilecek öğrenciler paraya göre değil de başarılarına göre alabilseydi belki daha faydalı olurdu ama bence de bu sınır ortadan kalkmalı iyi eğitimin parayla alınabilmesi kadar saçma bir şey yok
bu bence duygusal bir yaklaşım, biz düşünüyoruz ki para yerine başarıya bakarsak daha adil bir karar vermiş oluruz, veya ücretli eğitimi ortadan kaldırırsak daha iyi olur. ama hayatın her alanında olduğu gibi ücretli ve ücretsiz hizmet olması gerekiyor. aynı zamanda, para yerine not ortalamasına göre iyi okullara götürürsek yine bir ayrım yapmış olacağız.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Eğitim fonu oluştururdum. Devlet eğitime bütçe ayırmıyor, ülkemizde ne dersek diyelim bu böyle. Ülke geneli bağış kampanyası oluşturur ciddi bir fon oluştururdum. Bu fon ile okumuş ve mezun olmuş her bireyin maaşının bir kısmını gönüllü buraya ayırmasını talep ederdim. Bir nevi kazan kazan.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Eğitim fonu oluştururdum. Devlet eğitime bütçe ayırmıyor, ülkemizde ne dersek diyelim bu böyle. Ülke geneli bağış kampanyası oluşturur ciddi bir fon oluştururdum. Bu fon ile okumuş ve mezun olmuş her bireyin maaşının bir kısmını gönüllü buraya ayırmasını talep ederdim. Bir nevi kazan kazan.
fon oluşturduktan sonra bu parayı doğru kullanamazsan toplamanın mantığı kalmıyor sanırım

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Vatandaş kendi ihtiyacını kendi görecekse sosyal devlet nerede? Toplumun genelini etkileyen konular için bağış toplanmasını hiç doğru bulmuyorum. Bu devletin görevi mevcut kaynaklarını aktaracak ya da doğru yönetecek.
Kaynaklar genelde tamamen bir yere yönlendirilemez. Bence eğitimin birinin bize sunduğu kaynaktan çok daha fazlasına ihtiyacı var.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kaynaklar genelde tamamen bir yere yönlendirilemez. Bence eğitimin birinin bize sunduğu kaynaktan çok daha fazlasına ihtiyacı var.
Eğitim ve gelişim konusunda hiçbir zaman bir sınır yoktur. Ancak bu nokta kişiseldir. Belli bir standartı olmak zorunda. kaynakların tek bir yere yönlendirilmesi zaten mantık değil. Olması gereken şey doğru yönetilmesi.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Eğitim ve gelişim konusunda hiçbir zaman bir sınır yoktur. Ancak bu nokta kişiseldir. Belli bir standartı olmak zorunda. kaynakların tek bir yere yönlendirilmesi zaten mantık değil. Olması gereken şey doğru yönetilmesi.
Sen siyasilere güveniyorum onların bize doğru olanı sunması gerekir mi diyorsun?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar