Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlginç gelecek ama uyumak. Uyumak bana ciddi zaman kaybı geliyor. Düşünsenize ömrünüzün yarısında uyuyorsunuz. Bence uyku keyfi bir şey olmalı, evet çok güzel olabilir ama buna mecbur olmamız çok doğru gelmiyor bana.
arkadaş, sevgili, eş dost seçimi. hayatımızın büyük bölümünde varlar. ne zaman ki kendimi geliştirmeye çalışsam dönüp çevreme bakarım bana ne faydası olmuş diye. boş çevre zaman kaybı. daha değerli, kıymetli insanları yakınımıza almalıyız diye düşünüyorum.
İlginç gelecek ama uyumak. Uyumak bana ciddi zaman kaybı geliyor. Düşünsenize ömrünüzün yarısında uyuyorsunuz. Bence uyku keyfi bir şey olmalı, evet çok güzel olabilir ama buna mecbur olmamız çok doğru gelmiyor bana.
Tıpkı alışkanlıktan yemek gibi. Kim dediğini hatırlamıyorum "Yemek yemenin amacı hücreyi beslemektir, kendimizi değil." Uykuya da aynı gözle baksak hücreleri beslemek için ne harika olurdu.