Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

En çıkılmaz anlardan nasıl çıkılır?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Eğer bu duygusal bir çıkmaz ise uzun süre içinde kalarak çıkabiliyorum. Bu duyguyu yaşama hakkı vererek. Yaşayınca geçiyor.
Şayet maddi bir çıkmaz ise beyin fırtınası yapıyorum. Bulduğum sonuçları listeleyip tek tek deniyorum.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Her ikisi için de bunu yapacak gücü buluyor musun?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Duygusal çıkmazda iken o duyguyu yaşamaya devam etme gücünü, maddi çıkmazda iken de tüm beyin fırtınası yapıp sonuçları listeleyecek gücü.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Duygusal çıkmazda iken o duyguyu yaşamaya devam etme gücünü, maddi çıkmazda iken de tüm beyin fırtınası yapıp sonuçları listeleyecek gücü.
Benden başka kim yapacak ki bunu diye düşünerek 🤭
Yaşam kalitemi bozan herşey bana rahatsızlık veriyor bir çok insan gibi. Sanki birşey tenime batıyor hissi veriyor. Buda bir an önce kaldırıp yerine koyma dürtüsünü tetikliyor.

İlk sorduğum şuan bu sorunda neye ihtiyacım var? Benim klasik sorumdur. Zaten sonra çorap söküğü gibi geliyor bende. Herkeste farklıdır tabi.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Benden başka kim yapacak ki bunu diye düşünerek 🤭
Yaşam kalitemi bozan herşey bana rahatsızlık veriyor bir çok insan gibi. Sanki birşey tenime batıyor hissi veriyor. Buda bir an önce kaldırıp yerine koyma dürtüsünü tetikliyor.

İlk sorduğum şuan bu sorunda neye ihtiyacım var? Benim klasik sorumdur. Zaten sonra çorap söküğü gibi geliyor bende. Herkeste farklıdır tabi.
Olumsuz durumlarda olumlu bir eylem yaratma konusunda dürtüye sahipsin, tebrik ederim.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bu gibi durumlarda ben çıkmazda olan beni karşıma koyarım. Ondan uzaklaşırım. Yaşadığım duygularda yalnız olmadığımı, bunun insan olmanın getirdiği bir şey olduğunu söylerim kendime. Yani önce kabul ederim. Gerçekten kabul etmiş birini hiçbir acı yıpratamaz çünkü gerçek kaçınılmazdır, olmuş kaçınılmazdır.
Geriye kabul etmiş biri kalır ve tekrar etmemesi için, çözülmesi için düşünme gücü oluşur. Bundan sonrası çok daha kolaydır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar