En çok şaşırdığınız teknolojik alet veya teknoloji?
allons-y ⭐️⭐️ Katılım 28 Şub 2023 Mesajlar 211 29 Mar 2023 #1 En çok şaşırdığınız teknolojik alet veya teknoloji?
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,616 29 Mar 2023 #2 en çok metroya şaşırıyorum, el gücü ile yüzlerce metre kazı yapıp daha sonra tren benzeri bir şey yapıyorlar.
en çok metroya şaşırıyorum, el gücü ile yüzlerce metre kazı yapıp daha sonra tren benzeri bir şey yapıyorlar.
allons-y ⭐️⭐️ Katılım 28 Şub 2023 Mesajlar 211 29 Mar 2023 #3 etki' Alıntı: en çok metroya şaşırıyorum, el gücü ile yüzlerce metre kazı yapıp daha sonra tren benzeri bir şey yapıyorlar. Genişletmek için tıkla ... robot süpürgeler de çok garip değil mi düşünsene tüm evini kendi kendine süpürüyo harika bişi
etki' Alıntı: en çok metroya şaşırıyorum, el gücü ile yüzlerce metre kazı yapıp daha sonra tren benzeri bir şey yapıyorlar. Genişletmek için tıkla ... robot süpürgeler de çok garip değil mi düşünsene tüm evini kendi kendine süpürüyo harika bişi
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,616 29 Mar 2023 #4 allons-y' Alıntı: robot süpürgeler de çok garip değil mi düşünsene tüm evini kendi kendine süpürüyo harika bişi Genişletmek için tıkla ... aslında yaptığı tek şey odayı tarayıp nesnelere çarpmadan süpürmek, bana çok ilgi çekici gelmiyor. odayı taratmazsan sağa sola çarpıyor
allons-y' Alıntı: robot süpürgeler de çok garip değil mi düşünsene tüm evini kendi kendine süpürüyo harika bişi Genişletmek için tıkla ... aslında yaptığı tek şey odayı tarayıp nesnelere çarpmadan süpürmek, bana çok ilgi çekici gelmiyor. odayı taratmazsan sağa sola çarpıyor
allons-y ⭐️⭐️ Katılım 28 Şub 2023 Mesajlar 211 29 Mar 2023 #5 etki' Alıntı: aslında yaptığı tek şey odayı tarayıp nesnelere çarpmadan süpürmek, bana çok ilgi çekici gelmiyor. odayı taratmazsan sağa sola çarpıyor Genişletmek için tıkla ... çarpsın sonuç olarak süpürüyo sen yapabiliyo musun
etki' Alıntı: aslında yaptığı tek şey odayı tarayıp nesnelere çarpmadan süpürmek, bana çok ilgi çekici gelmiyor. odayı taratmazsan sağa sola çarpıyor Genişletmek için tıkla ... çarpsın sonuç olarak süpürüyo sen yapabiliyo musun
B Boşluk ⭐️⭐️⭐️ Katılım 14 May 2022 Mesajlar 575 30 Mar 2023 #6 allons-y' Alıntı: robot süpürgeler de çok garip değil mi düşünsene tüm evini kendi kendine süpürüyo harika bişi Genişletmek için tıkla ... Sence kendi kendine bulaşık yıkayan birseylerde çıkar mı
allons-y' Alıntı: robot süpürgeler de çok garip değil mi düşünsene tüm evini kendi kendine süpürüyo harika bişi Genişletmek için tıkla ... Sence kendi kendine bulaşık yıkayan birseylerde çıkar mı
allons-y ⭐️⭐️ Katılım 28 Şub 2023 Mesajlar 211 30 Mar 2023 #7 Boşluk' Alıntı: Sence kendi kendine bulaşık yıkayan birseylerde çıkar mı Genişletmek için tıkla ... valla bence çıkar heyecanla bekliyorum bunu da artık
Boşluk' Alıntı: Sence kendi kendine bulaşık yıkayan birseylerde çıkar mı Genişletmek için tıkla ... valla bence çıkar heyecanla bekliyorum bunu da artık