Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

En çok zorlandığınız ders hangisiydi?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
matematik dersinden öfkeyle çıkıp mı bu konuyu açtın :)

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Matematik dersini sevmezdim hiç, bir türlü anlayamadım formülleri vs. Hep kendi yöntemlerim ile çözüp geçtim. Bazı hocalar sonuca baktı ama bazı hocalar ile hep problem yaşadım. Sonuçta sınavlarda sonuç aranıyor neden yönteme takılıyorlarsa.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
matematik. matematik hocamız iyiydi ama disiplinli bireyler yetiştirmeyi hedefliyordu, başardıda. pek çok başarılı öğrencisi var. ama fen hocamı hiç sevmiyordum. kitaptan alıntılar yapıp performans ödevi olarak deney yapmamızı istiyordu. bu deneyleri tek başımıza yapamazdık ve düşük alırdık. pek çok öğrenci düşük alırdı o dersten.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Çok sevdiğim derslerden de kaldığım oldu.

Reklamcılık dersinde ders kısmına reklam-cılık yazmıştım o günden sonra bir daha reklamcılık dersinde hocayla yıldızımız uyuşmadı.

Felsefe hocamızla çok tartışırdık, özellike Tanrı'nın varlığı ile ilgili. Bir gün Konya ile ilgili bir şeyden bahsederken "Konya'nın en akıllısı bile dönerek ölmüş" diye ofansif sayılabilecek bir şaka yapmıştım, kendisi Mevlana'ya çok bağlıymış.

Aslında ben dersleri severdim ama hocalar işte, bazen beni sevmezlerdi. Çok sevdiğim bu iki dersten bu yüzden kaldım sanırım.

yeşil

⭐️⭐️
Matematik dersini sevmezdim hiç, bir türlü anlayamadım formülleri vs. Hep kendi yöntemlerim ile çözüp geçtim. Bazı hocalar sonuca baktı ama bazı hocalar ile hep problem yaşadım. Sonuçta sınavlarda sonuç aranıyor neden yönteme takılıyorlarsa.
Bikeresinde upuzun bi soru vardı iki tane de sayı vardı bende gittim o iki sayıyı topladım sonuç şıkta vardı onu işaretleyip gittim hocanın yanına göstermeye sonra Benim işaretlediğim doğru çıkmıştı yine formül yapmasam da demek ki kendimiz de doğru yapabiliyomuşuz.

yeşil

⭐️⭐️
Bu matematiği bulan öğrencilere işkence yapam diye bulmuş olabilir diye düşünüyorum

allons-y

⭐️⭐️
biyolojiydi gerçekten lisedeyken en düşük notum biyolojiden gelmişti 07 almıştım .d

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar