🤦♀️şaka mı yapıyon cidden çok merak ettim o soruyu sormasam napcaktın
Y yeşil ⭐️⭐️ Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 358 7 Eyl 2023 #21 şaka mı yapıyon cidden çok merak ettim o soruyu sormasam napcaktın
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,067 7 Eyl 2023 #22 yeşil' Alıntı: şaka mı yapıyon cidden çok merak ettim o soruyu sormasam napcaktın Genişletmek için tıkla ... Bir şey yapmayacaktım, yarışacaktık. Sonra deşifre olmak istemediğim için vaz geçtim.
yeşil' Alıntı: şaka mı yapıyon cidden çok merak ettim o soruyu sormasam napcaktın Genişletmek için tıkla ... Bir şey yapmayacaktım, yarışacaktık. Sonra deşifre olmak istemediğim için vaz geçtim.
Y yeşil ⭐️⭐️ Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 358 7 Eyl 2023 #23 yenisekme' Alıntı: Bir şey yapmayacaktım, yarışacaktık. Sonra deşifre olmak istemediğim için vaz geçtim. Genişletmek için tıkla ... Yine deşifre olcaktın hem ben senin kim olduğundan adım kadar eminim
yenisekme' Alıntı: Bir şey yapmayacaktım, yarışacaktık. Sonra deşifre olmak istemediğim için vaz geçtim. Genişletmek için tıkla ... Yine deşifre olcaktın hem ben senin kim olduğundan adım kadar eminim
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,067 7 Eyl 2023 #24 yeşil' Alıntı: Yine deşifre olcaktın hem ben senin kim olduğundan adım kadar eminim Genişletmek için tıkla ... Sanırım konu dışı mesajlaşmayı DM olarak yapmamız gerekiyor, yoksa başlık dışına çıkıyor konu ve uzayabiliyor. Bu diğer kullanıcılar için rahatsız edici olabilir. Bunu bir kural olarak belirlenmeli.
yeşil' Alıntı: Yine deşifre olcaktın hem ben senin kim olduğundan adım kadar eminim Genişletmek için tıkla ... Sanırım konu dışı mesajlaşmayı DM olarak yapmamız gerekiyor, yoksa başlık dışına çıkıyor konu ve uzayabiliyor. Bu diğer kullanıcılar için rahatsız edici olabilir. Bunu bir kural olarak belirlenmeli.