Yavaş şarkılar.
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 1 Ocak 2024 #2 şarkı türleri mi yoksa şarkı mı soruyorsun?
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 2 Ocak 2024 #4 Defter' Alıntı: Şarkı türlerini soruyorum. Genişletmek için tıkla ... türküleri hiç sevmem, ama alkol masasında duruma göre dinleyebilirim
Defter' Alıntı: Şarkı türlerini soruyorum. Genişletmek için tıkla ... türküleri hiç sevmem, ama alkol masasında duruma göre dinleyebilirim
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 2 Ocak 2024 #5 Hint müzikleri hariç tüm türleri sever ve dinlerim.
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 13 Nis 2024 #6 etki' Alıntı: türküleri hiç sevmem, ama alkol masasında duruma göre dinleyebilirim Genişletmek için tıkla ... Demek ki seviyorsun. Her şarkının farkı bir anı vardır zaten, duşta Neşet Ertaş dinlemem ben mesela. Hem ayıp olur adama, utanırım ben.
etki' Alıntı: türküleri hiç sevmem, ama alkol masasında duruma göre dinleyebilirim Genişletmek için tıkla ... Demek ki seviyorsun. Her şarkının farkı bir anı vardır zaten, duşta Neşet Ertaş dinlemem ben mesela. Hem ayıp olur adama, utanırım ben.