Evli olanlar hariç flört süresi en uzun olan ilişkiniz ne kadar sürdü?
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 26 Kas 2022 #1 Evli olanlar hariç flört süresi en uzun olan ilişkiniz ne kadar sürdü?
B Boşluk ⭐️⭐️⭐️ Katılım 14 May 2022 Mesajlar 575 14 Ara 2022 #2 Kendim hala bir ilişki içindeyiz. Kopamadik
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 14 Ara 2022 #3 Boşluk' Alıntı: Kendim hala bir ilişki içindeyiz. Kopamadik Genişletmek için tıkla ... Benim en kısa ilişkim sanırım kendinle olandı. Çok kısa sürede çıktım içimden.
Boşluk' Alıntı: Kendim hala bir ilişki içindeyiz. Kopamadik Genişletmek için tıkla ... Benim en kısa ilişkim sanırım kendinle olandı. Çok kısa sürede çıktım içimden.
B Boşluk ⭐️⭐️⭐️ Katılım 14 May 2022 Mesajlar 575 4 Ocak 2023 #4 yenisekme' Alıntı: Benim en kısa ilişkim sanırım kendinle olandı. Çok kısa sürede çıktım içimden. Genişletmek için tıkla ... Karşıya geçip kendini mi izliyorsun?
yenisekme' Alıntı: Benim en kısa ilişkim sanırım kendinle olandı. Çok kısa sürede çıktım içimden. Genişletmek için tıkla ... Karşıya geçip kendini mi izliyorsun?
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 5 Ocak 2023 #5 Boşluk' Alıntı: Karşıya geçip kendini mi izliyorsun? Genişletmek için tıkla ... İzlemiyorum, sırtımı döndüm ona. Kabul etmeye çalıştım, kabul görsün istedim olmadı. En iyi yaptığım şeyi yapıp başka biri olmayı başardım.
Boşluk' Alıntı: Karşıya geçip kendini mi izliyorsun? Genişletmek için tıkla ... İzlemiyorum, sırtımı döndüm ona. Kabul etmeye çalıştım, kabul görsün istedim olmadı. En iyi yaptığım şeyi yapıp başka biri olmayı başardım.
B Boşluk ⭐️⭐️⭐️ Katılım 14 May 2022 Mesajlar 575 13 Ocak 2023 #6 yenisekme' Alıntı: İzlemiyorum, sırtımı döndüm ona. Kabul etmeye çalıştım, kabul görsün istedim olmadı. En iyi yaptığım şeyi yapıp başka biri olmayı başardım. Genişletmek için tıkla ... Başka biri olmaya çalışırken içinde isyan yükselmiyor mu?
yenisekme' Alıntı: İzlemiyorum, sırtımı döndüm ona. Kabul etmeye çalıştım, kabul görsün istedim olmadı. En iyi yaptığım şeyi yapıp başka biri olmayı başardım. Genişletmek için tıkla ... Başka biri olmaya çalışırken içinde isyan yükselmiyor mu?
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 13 Ocak 2023 #7 Hayır, dünyada her şey uyum sağlamak zorunda. Küskünlük yaşıyorsun kısmen tamamen isyan değil ama.
A Andromeda ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 826 14 Ocak 2023 #8 Ben uzun ilişki yaşayamıyorum. Heyecanın bittiği yer benim için bitiyor. buna rağmen en uzun flört sürem 2 yıl olmuştu.
Ben uzun ilişki yaşayamıyorum. Heyecanın bittiği yer benim için bitiyor. buna rağmen en uzun flört sürem 2 yıl olmuştu.
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 15 Ocak 2023 #9 Andromeda' Alıntı: Ben uzun ilişki yaşayamıyorum. Heyecanın bittiği yer benim için bitiyor. buna rağmen en uzun flört sürem 2 yıl olmuştu. Genişletmek için tıkla ... Heyecandan kastın nedir?
Andromeda' Alıntı: Ben uzun ilişki yaşayamıyorum. Heyecanın bittiği yer benim için bitiyor. buna rağmen en uzun flört sürem 2 yıl olmuştu. Genişletmek için tıkla ... Heyecandan kastın nedir?