Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Enerji bizi nasıl etkiler?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Günlük hayatta da çok kullanırız "Şu kişiden hiç enerji alamadım, hiç elektirk alamadım." ,"Elektriğimiz tutmadı."

İyi de nedir bu enerji meselesi?

Bir takım açıklayamadığımzı konuları böyle genel bir tanımın için sığdırıp buna inanmayı mı tercih ediyoruz yoksa gerçektren böyle bir enerji kavramı var mıdır?

Ben herhangi somut bir şeye dayanmaksızın şahsi olarak bazı durumlarda, bazı olaylara karşı böyle bir maneviyata ihtiyaç duyuyorum. Kısmen inanıyorum da..

Az önce bir yazı okudum. Evin içindeki ağırlaşan enerjinin neden olabileceği ve nasıl bertaraf edilebileceğine dair. Mesela evdeki dağınıklık bile enerjiyi olumsuz etkiliyormuş enerji akışını kısıtlıyormuş. Kötü enerjinin dağılması için de çeşitli tütsüler, adaçayı buharı, limon buharı vs. yapmak gerekiyormuş.

Enerji konusunda sizin bilginiz/fikriniz nedir?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez
Gönülden gönüle gider yol gizli gizli

Neşet Ertaş - Gönül Dağı

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
enerjiden kasıt insan içgüdüsü diyebiliriz. ilk defa karşılaştığımız birinden enerji alamadıysak, muhtemelen onu tehdit olarak algılıyoruz. tehdit olarak algılamadığımızı da enerji uyuşması olarak adlandırıyoruz. insan kendini koruma altına alabilmek için buna ihtiyaç duyar. nötr kalabilmek önemli.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Babaannem göğsünü ört sergileme, gere gere yürüme derdi. Neden diye sorduğumuzda kalbimizin içinde bir parça olduğunu, o parçanın karşıdan gelenin kalbindeki enerjiyi çektiğini söylerdi. Sonra iyiye denk gelin derdi.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Babaannem göğsünü ört sergileme, gere gere yürüme derdi. Neden diye sorduğumuzda kalbimizin içinde bir parça olduğunu, o parçanın karşıdan gelenin kalbindeki enerjiyi çektiğini söylerdi. Sonra iyiye denk gelin derdi.
Ne güzel söylemiş babaannen

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar