Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Erkek olmak ister miydiniz?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bir kadın olarak erkek olmayı daha avantajlı buluyor musunuz? Dünyaya erkek olarak gelmek ister miydiniz?

yeşil

⭐️⭐️
Erkek olsam daha rahat olurdum.Daha rahatlar bence aile açısından olsun gerek başka şeylerden erkek olmak daha avantajlı geliyo sence öyle mi?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hayır değil reşit olduktan sonra kim olursan ol rahat olursun ama reşit olmadığım süre boyunca rahat olmak için erkek olmak güzel seçenek
bence genel olarak lise de erkek kız farketmeden kişiler rahattır. Erkeklerin lise de çok bir avantajı olduğunu düşünmüyorum.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hayır değil reşit olduktan sonra kim olursan ol rahat olursun ama reşit olmadığım süre boyunca rahat olmak için erkek olmak güzel seçenek
Reşit olsan da bir şey değişmeyecek. İnsanlar yaşları ile değil topluma verdikleri güven ile (ya da aileye) daha rahat olabiliyorlar. Yoksa 35 yaşında da olsan erkek ya da kadın fark etmez sürekli sana birileri ne yapacağını söyler. İyi görünümlü ve güven veren biri olduğun sürece (iş, güç, toplumun kabul ettiği bir kaç kuralı yerine getirmek) yaşayamayacağın macera yoktur.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
bence genel olarak lise de erkek kız farketmeden kişiler rahattır. Erkeklerin lise de çok bir avantajı olduğunu düşünmüyorum.
Lise'nin avantajlarını bir liseli gibi düşünmediğimiz için göremiyoruz bence. O zaman her şey olması gerektiği gibi olmalı, biz hep daha fazlasını istiyoruz.

yeşil

⭐️⭐️
Reşit olsan da bir şey değişmeyecek. İnsanlar yaşları ile değil topluma verdikleri güven ile (ya da aileye) daha rahat olabiliyorlar. Yoksa 35 yaşında da olsan erkek ya da kadın fark etmez sürekli sana birileri ne yapacağını söyler. İyi görünümlü ve güven veren biri olduğun sürece (iş, güç, toplumun kabul ettiği bir kaç kuralı yerine getirmek) yaşayamayacağın macera yoktur.
Benim için öyle değil ya durum farklı

yeşil

⭐️⭐️
Senin için nasıl? Reşit olduktan sonra başka bir yerlere mi gideceksin her şeyi geride bırakıp?
bilmem olabilir belki.çoğu aileler erkek kız ayrımı yapıyor.Kıza iyice bastırıp erkeği rahat bırakıyolar nereye giderse naparsa yapsın diyolar o yüzden erkek olmak isterim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar