Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

erkekler nasıl giyinmeli?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
kızlar crop ile etek ile veeya herhangi bir kombin ile çok şık olabiliyor ama bir erkeğin şık olabilmesi için pahalı gömlek veya aksesuarlar alması gerekiyor. herhangi bir tişört ve pantalon ile dikkat çekileceğini düşünmüyorum. çok masraf etmeden iyi bir kombin öneriniz var mıdır? günlük olarak ne giyilmeli? özellikle yaz ayları için.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bir erkek çok pahalı kıyafetler olmadan bir şort ve casual tshirtle de çok şık olabilir. Onun dışında yazın vazgeçilmezi ketenler. Keten pantalon ve gömlek de çok iyi. Gömlek lütfen uzun kollu olsun ama 😊 kısa kollu gömlekleri hiç beğenmiyorum.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bir erkek çok pahalı kıyafetler olmadan bir şort ve casual tshirtle de çok şık olabilir. Onun dışında yazın vazgeçilmezi ketenler. Keten pantalon ve gömlek de çok iyi. Gömlek lütfen uzun kollu olsun ama 😊 kısa kollu gömlekleri hiç beğenmiyorum.
gömlek için herhangi bir belirlediğin renk var mı? mavi, beyaz, desenli veya desensiz gibi ayrıntılar önemli mi

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kesinlikle Lacivert ve desensiz. Ancak beyaz da favorilerim arasında. Kendim de beyaz kıyafetleri çok severim. Belki ortamına göre jakarlı desenler olabilir ama ekose mümkünse hiç olmasın.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kesinlikle Lacivert ve desensiz. Ancak beyaz da favorilerim arasında. Kendim de beyaz kıyafetleri çok severim. Belki ortamına göre jakarlı desenler olabilir ama ekose mümkünse hiç olmasın.
oduncu gömleği ile ekose gömlek aynı mı? oduncu gömleği sevilen bir tarz ekose sevmemene şaşırdım.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Desen olarak evet sevilen bir tarz ama yazın değil bence.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Taşıyabiliyorsa ve havası varsa herşeyi giyebilir.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
taşıyabiliyor ve havası derken tam olarak neyi kastediyoruz? kime göre havası var mesela? ölçü nedir
Genel ölçüler neler bilmiyorum. Bazıları takım giyse kötü görünürken bazılarının otantik şalvar giymesi çok hoş duruyor. Burada beni etkileyen galiba kendine güvendiğinin verdiği enerji olabilir.

Son düzenleme:

kedi

⭐️⭐️
kızlar crop ile etek ile veeya herhangi bir kombin ile çok şık olabiliyor ama bir erkeğin şık olabilmesi için pahalı gömlek veya aksesuarlar alması gerekiyor. herhangi bir tişört ve pantalon ile dikkat çekileceğini düşünmüyorum. çok masraf etmeden iyi bir kombin öneriniz var mıdır? günlük olarak ne giyilmeli? özellikle yaz ayları için.
Erkeklerin kombin için kafa yorması çok garibime gidiyor ya... Gri şort eşofman, beyaz tişört, beyaz ayakkabı... Tertemiz kombin işte pek kafa yormanıza gerek kalmıyor :DD

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar