Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Erkekler neden aldatır

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Biz kadınlar olarak erkeklerin karaktersizliği olarak adlandırsakda sizin için bunun bir nedeni var mı? Neden bir kadını aldatırsınız?

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Erkek yada kadın olarak ayrım yapmaktansa bu sorunun "İnsan insanı neden aldatır?" olarak değiştirmen daha doğru bir soru olur bence. Soruna gelecek olursa bunun birden fazla nedeni olabilir. Ben cinselliğe önem veren biriyim, ten uyumu olmadığı için bir arayışa giriyor olabilir. Duygusal olarak boşluğa düşmüş olabilir. İlgisiz kalmış olabilir. Hayatında bir heyecan arıyor olabilir. Eskisi gibi hissetmiyor olabilir. Ben bugüne kadar hiçbir sevgilimi aldatmadım, aldatanlarıda kınadım tamamen. "Sevmiyorsan git konuş bence." modunda düşünüyorum.

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Erkek yada kadın olarak ayrım yapmaktansa bu sorunun "İnsan insanı neden aldatır?" olarak değiştirmen daha doğru bir soru olur bence. Soruna gelecek olursa bunun birden fazla nedeni olabilir. Ben cinselliğe önem veren biriyim, ten uyumu olmadığı için bir arayışa giriyor olabilir. Duygusal olarak boşluğa düşmüş olabilir. İlgisiz kalmış olabilir. Hayatında bir heyecan arıyor olabilir. Eskisi gibi hissetmiyor olabilir. Ben bugüne kadar hiçbir sevgilimi aldatmadım, aldatanlarıda kınadım tamamen. "Sevmiyorsan git konuş bence." modunda düşünüyorum.
peki aldatmak yerine neden ayrılmıyorsunuz?

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Ben ayrılıyorum, erkeklik cinsiyettir ben şahısım. Genelleme yapma lütfen.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Aldatan insanlar sevgisi bittiği için aldatmaz, eğer bir insanı bir insana bağlayan şeyler varsa o ilişkiyi kaybetmek istemez, aldattığında eksik kalan kısmı arıyordur bu bir çok şey olabilir.

PewPew

⭐️
Proje Elçisi
Peki sen hiç böyle bir durumu yaşadın mı?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Bir erkek arkadaşım eşini sürekli aldatıyor. Ona göre ilişkisini canlı tutmak istediği için yaptığını söylemişti. Ben bilemedim o öyle dedi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar