Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Erkeklerin yapabilip kadınların yapamayacağı şeyler?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Nedir aklınıza gelenler? Cinsiyetçilik yapma kaygısından uzak, erkeğe daha çok yakışan, kadınların yapamadığı ya da tam olarak yapabildiğini düşünmediğiniz şeyler?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
fedakarlık olabilir

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Nerden çıktı o erkekler sürücü kursundan, kızlar manavdan mı almış ehliyeti?
bazı durumlarda kadınlar daha beceriklidir bazı durumlarda erkekler. örneğin erkeklerin bir çoğu yemek yapmayı ve temizlik yapmayı bilmez. kadınların da kötü olduğu noktalardan birisi bu.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
tamir işleri. kesinlikle erkeklere yakışıyor
Benim kadınların bu konuda daha aktif olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü çocukluktan gelişecek olan motor yetenekleri ileride trafikte lazım olacak.

Artık el aletleri çok gelişti. Aşırı güç kullanmadan her şeyi yapmak mümkün. Ve bence tulum giymiş kadınlar çok çekici.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Benim kadınların bu konuda daha aktif olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü çocukluktan gelişecek olan motor yetenekleri ileride trafikte lazım olacak.

Artık el aletleri çok gelişti. Aşırı güç kullanmadan her şeyi yapmak mümkün. Ve bence tulum giymiş kadınlar çok çekici.
Bu konularda hiç becerim ve isteğim yok benim mesela.

Jamal King

⭐️
hiçbir kadın, benim gibi kadınbeceremez adamım. haahaaha sakin olun ve arkanıza yaslanın çünkü adamımlilking direksiyonda. Jamal out!

burak

Yeni Üye
Fiziksel güç isteyen işleri kadınlarda yapabilir lakin çok efektif olmaz.
Esas sorun kadının yetiştiği kültür, hala ülkemizin genelinde kız çocuklar 18 yaşına geldiğinde yaşadığı şehri bile çok iyi bilmiyor, evden fazla dışarı çıkamıyor.
14 yaşında arabanın koltuğuna oturan erkek çocuğu ile 30 yaşında ilk defa direksiyona oturmuş kadından aynı refleksleri ve beceriyi bekleyemezsin,
Kültürel, hormonsal ve fiziksel etkenlere göre bazı işleri kadınlar erkeklere göre daha iyi, bazı işleri de daha zorlanarak yapabilirler.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar