Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Eskiden yapıp şuan yapamadığınız şeyler?

allons-y

⭐️⭐️
Eskiden oturup tüm gün veya saatlerce film, dizi izleyebilirdim ve bundan gerçekten çok keyif alırdım artık bazen 10 dakika bile dayanamıyorum sevdiğim bir şey olsa bile çoğunlukla uzun süre bir şey izleyemiyorum izlediğim şeye odaklanamıyorum bunun sebebi ne olabilir odaklanma sorunum mu var algılayamadım genelde odak sorunu hissetmem ama bu konuda böyle artık çok sıkılıyorum bir şeyler izlerken

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Ben böyle olduğumda nadasa ihtiyaç duyuyorum. Hicbirsey yapmadan bekliyorum. (Beyin doluluğu olarak) sonra beynim tamamen boşalınca enerji yükseliyor ve yeninden yapmaya başladığımı fark ediyorum.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Çoğu zaman eskiden nasıl olduğumu düşündüğümde hatırlamıyorum. Ya hep böyleydim ya da unutmak istedim. Eskiden eskiden nasıl olduğumu bilirdim, artık bilmiyorum.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
odaklanma sorunum mu var algılayamadım genelde odak sorunu hissetmem ama bu konuda böyle artık çok sıkılıyorum bir şeyler izlerken
günün belirli saatlerinde teknolojiden uzaklaşmak gerekiyor. instagram reels ve tiktok videoları nedeniyle bir videoyu izleme süremiz 10 saniyelere kadar düştü. bu platformlardan uzaklaşmadıkça odaklanamama sorunu yaşamak normal sanırım.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Eskiden oturup tüm gün veya saatlerce film, dizi izleyebilirdim ve bundan gerçekten çok keyif alırdım artık bazen 10 dakika bile dayanamıyorum sevdiğim bir şey olsa bile çoğunlukla uzun süre bir şey izleyemiyorum izlediğim şeye odaklanamıyorum bunun sebebi ne olabilir odaklanma sorunum mu var algılayamadım genelde odak sorunu hissetmem ama bu konuda böyle artık çok sıkılıyorum bir şeyler izlerken
Tatmin süremiz düşüyor. Daha kısa zamanda daha çok şey tüketmek istiyoruz. Her şey sıkıcı gelmeye başlıyor. Etki’nin dediği gibi belirli saatlerde ya da dünlerde teknoloji detoksu yapmak gerekiyor.

allons-y

⭐️⭐️
Haklısınız belki de ama bu genel olarak böyle olmaya başladı zaten fazla sosyal medya kullanan bi insan değilim oturup saatlerce reels falan izleyemem 2-3 dakika da sıkılırım her şey de geçerli olunca bi sorunum mu var acaba diye düşünmedim değil 😂

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
eskiden yapıp şu an yapamadığım bir şey yok sanırım. ama şu an yapıp önceden yapamayacağım pek çok şey var

ben diye biri

⭐️
Eskiden her gün veya haftada belli günler de koşuya giderdim Artık asla yapamıyorum..

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar