Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Estetik yaptırmak hakkında ne düşünüyorsunuz?

colorfuul

⭐️⭐️
Küçük dokunuşların bir zararı olduğunu düşünmüyorum.Yaş ilerledikçe değişen dış görünüşümüzden rahatsız olabiliriz ya da yaşın ilerlemesine gerek olmadan ufak tefek değişikliklerin güzel olduğunu düşünüyorum.Fakat kendi benliğinden uzaklaşmayı seni sen yapan bütün parçaların değiştirilmesini doğru bulmuyorum. Bide herhangi bir ünlüye benzemek uğruna yapılan değişiklikler en kötüsü.

ben diye biri

⭐️
Yaş aldıkça estetikler botoks vs gibi işlemler cilde iyi gelen işlemler zaten abartılmadığı ve doğallığını kaybetmediğin sürece kesinlikle harika bir şey

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Daha fazla güzelleşmek için yaptırmak bana hep itici gelmiştir. Müdahale edildiğinde mutlaka belli oluyor ve riskleri de cabası. Ama bir kaza, bir sağlık sorunu yaşadıysa kalıcı bir şey varsa düzeltmek istenebilir.

Not: Estetik ameliyat oldum. hem de güzelleşmek için.

colorfuul

⭐️⭐️
Daha fazla güzelleşmek için yaptırmak bana hep itici gelmiştir. Müdahale edildiğinde mutlaka belli oluyor ve riskleri de cabası. Ama bir kaza, bir sağlık sorunu yaşadıysa kalıcı bir şey varsa düzeltmek istenebilir.

Not: Estetik ameliyat oldum. hem de güzelleşmek için.
burun estetiği mi?

allons-y

⭐️⭐️
ben karşı değilim insan kendini nasıl hissediyorsa onu yapabilmeli

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar