Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Film Önerisi

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Herhangi bir tarz mı? Ya da kiminle, nerede, ne zaman ve hangi duyguları hissetmek istiyorsan ona göre önerebiliriz.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Çizgili Pijamalı Çocuk ***
Piyanist **
Hayat Güzeldir ***

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bu aralar listeme çok fazla izlenecek şey ekledim. Ancak tek sıkıntım bunları izlemek için vakit ayıramıyorum, daha doğrusu ayırmak istemiyorum. Bölümleri kısa süren bir dizi arayışındayım. Şu an workin' mom izliyorum bölümleri 20+ dk.

Önerileri bekliyorum.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bölümleri kısa süren diziler yoğun insanlar için hayat kurtarıcı dizilerdir. Kısa diziler listesine The Office'i ekleyebiliriz. Dizi bölümleri ortalama 20 dakika ve iyi bir dizi. Yine bölüm süresi kısa olan bir başka iyi dizi Love, Death & Robots

Bekmez

Yeni Üye
Bu aralar listeme çok fazla izlenecek şey ekledim. Ancak tek sıkıntım bunları izlemek için vakit ayıramıyorum, daha doğrusu ayırmak istemiyorum. Bölümleri kısa süren bir dizi arayışındayım. Şu an workin' mom izliyorum bölümleri 20+ dk.

Önerileri bekliyorum.
Mini dizi olarak 'Bir Skandalın Anatomisi'ni önerebilirim ama 6 bölüm 40 - 45 dk :)

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bölümleri kısa süren diziler yoğun insanlar için hayat kurtarıcı dizilerdir. Kısa diziler listesine The Office'i ekleyebiliriz. Dizi bölümleri ortalama 20 dakika ve iyi bir dizi. Yine bölüm süresi kısa olan bir başka iyi dizi Love, Death & Robots
izleyeceğim.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Matilda (Müzikal)

Bir Netflix platformu filmi, keyifli.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar