Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

getir'in n11 ortaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
getir, artık uygulama içerisinde n11'i barındırıyor ve n11 websitesine yönlendirme yapıyor. bu durum hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? şahsi fikrim n11'in canlanması için yapılmış bir ortaklık olsa da büyümesine pek katkısı olacağını düşünmüyorum. trendyol ve hepsiburada varken n11'in tozlu raflarda yer aldığını düşünmekteyim

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ocak ayında getir N11'in %33'ünü 50 milyon dolar karşılığında satın almıştı. Şimdi oraya biraz daha destek atmak istediğinden olsa gerek uygulama kısayolunu kendi platformuna ekledi. Trendyol'dan nasibini aldığını ve N11'in hızla kan kaybettiğini ben de düşünüyorum ama bu işbirliği zamanla ne getirir birlikte göreceğiz.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sanırım bu da Getir'in kontrolsüz büyüme çabalarından biri.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ocak ayında getir N11'in %33'ünü 50 milyon dolar karşılığında satın almıştı. Şimdi oraya biraz daha destek atmak istediğinden olsa gerek uygulama kısayolunu kendi platformuna ekledi. Trendyol'dan nasibini aldığını ve N11'in hızla kan kaybettiğini ben de düşünüyorum ama bu işbirliği zamanla ne getirir birlikte göreceğiz.
Açıkçası uygulama içerisine entegre olarak ürünlerin çıkmasını beklerdim. N11e yönlendiğinden dolayı çok bir değişiklik olacağını sanmıyorum ama ilginç bir hamle

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İşbirliği yaptığını göstermek istemiş sadece, yoksa yapılan ekleme ne teknik açıdan bir değer ne de N11'e bir fayda sağlar. Birlikteyiz durumunu göstermek istemiş.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar