Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

görsel iletişim tasarımı bölümü hakkında

cerenguler

Yeni Üye
arkadaslar tercih yapicam adü görsel iletişim tasarımı bölümünü yazıp yazmamakta cok kararsız kaldım biraz yardımcı olur musunuz egitimi hocaları vs nasil? Aydın nasıl bir sehir, kampusu guzel mi?

Son düzenleme:

endelizeki

Yeni Üye
Benim bir arkadaşım okuyordu, bölümün ve hocaların çok iyi olduğunu söylemişti. Ama dersler konusunda biraz en temelden başlıyorlar. İlk yılları sadece kalem kağıt makas ve yapıştırıcı ile geçti. Sonra ki yıllarda bir çok alan ile ilgili bilgi aldılar. Kısacası her o alanlar sana gösterilecek ve sen o alanlar içinden hangisine yakınsan ona yönelip kendini geliştirmen gerekiyor.

kedi

⭐️⭐️
arkadaslar tercih yapicam adü görsel iletişim tasarımı bölümünü yazıp yazmamakta cok kararsız kaldım biraz yardımcı olur musunuz egitimi hocaları vs nasil? Aydın nasıl bir sehir, kampusu guzel mi?

lilith

Yeni Üye
Genel olarak şundan başlayayım, asla kolay bir bölüm değil. Kolay olacağını düşünerek yazma derim şimdiden. İlk yılım olmasına rağmen-daha ikinci hafta- bırakmayı düşünen arkadaşlarım var, YKS’ye hazırlanan vs.

Onun dışında hocaların her birisi çok iyi, bölüm sanıldığı kadar yapıştırıcı ve kalemden ibaret değil. Çok fazla kitap okuyacağınızı söyleyebilirim, hocalar buna çok dikkat ediyor.

Genel olarak verilenleri düzgün bir şekilde yerine getirirseniz bölümde de hocalar anlamında da bir sıkıntı yaşamazsınız. Kampüsü de seviyorum, şehri de. İleride düşüncem ne olur bilmiyorum ama her açıdan memnunum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar