Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Hangi bölüm okumam gerektiğine dair kararsız kalıyorum

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Merhaba, şuan 2 yıllık pazarlama bölümü okumaktayım ve ikinci sınıfa geçtim. Bu bölümü gerçekten seviyorum ve pazarlama, reklamcılık, halkla ilişkiler ve web tasarım gibi alanlarda kendimi geliştirmek istiyorum. bu nedenle DGS veya açıktan okuyarak kendimi geliştirmek istiyorum. Şuan web tasarımcı olarak çalışmaktayım. Web tasarım ve e-ticaret üzerinden ilerlemek mi daha mantıklı olur yoksa pek deneyim ve tecrübem olmayan reklamcılık gibi alanlardan ilerlemek mi mantıklı olur? üniversiteye geçene kadar çok karasız kaldım ve aynı karmaşıklığı şu anda yaşıyorum.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Okul ve okuduğun bölüm sadece bir araç. Onu amacına ulaşmakta bir araç olarak görmelisin. Sen kendini nerde geliştirmek istiyorsan okuduğun bölüm dışında da bunu yapabilirsin. Okulda edindiğin bilgi hiçbir zaman yeterli olmayacak. Bildiğim kadarıyla pazarlama, reklamcılık, halkla ilişkiler benzer gibi görünse de çok farklı alanlar aslında, tek bir amaca hizmet ediyor gibi görünse de. Ben tamamen işin dışında biri olmama rağmen e-ticaret alanının çok gelişmeye açık bir alan olduğunu düşünüyorum yapmak istediğin her şeyi barındırıyor gibi. Ve biz daha çok yeniyiz bu alanda. (benim gördüğüm, herhangi bir akademik dayanağım yok).
Her neyi yapmaktan mutlu olacaksan onu seçmelisin. İnsanların öncelikleri değişebiliyor gerçi. Bir dönem kariyer imkanları önemliyken bir süre sonra maddiyat veya sosyal imkanlar önemli hale gelebiliyor. Bu noktada ne istediğini biliyor olman önemli ve seni yönlendirecek olan o isteğin aslında.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar