Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Hangisinden vazgeçerdin?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Vücut parçalarınızdan birini olumsuz nedenlerden dolayı çıkar deseler. Hangi vücut parçası olurdu ve neden?

Düşündüm düşündüm bir türlü vazgeçemedim ben. Saçlar olabilir belki. Bu sıralar sıfıra vurmayı fena halde düşündüğüm için olabilir.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hiçbirinden vazgeçemem. Hiç birinin ikamesi yok bence.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
hepsi birbiriyle uyum halinde seçim yapması oldukça güç

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İki seçenek olursa daha kolay olabilir yanıt. Mesela ayaklarım mı ellerim mi? Ayaklarımdan vazgeçerim çünkü bilgisayar kullanmak için ellerime ihtiyacım var. Gözlerim mi ellerim mi? Gözlerim kaybetmeyi en son isteyeceğim organımdır. Hatta bundan çok korkarım. Her şey ile yaşayabilirim ama gözlerimin olmaması çok korkunç gelir bana.

Soru genel olarak bir şeylerden vaz geçmemizse tırnaklarım der komple kurtulurum :)

killjoys

⭐️
Zor bir soru ama böyle bir şeyin içinde kalsam kulaklarımın bir tanesinden vazgecebilirdim

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Vücut parçalarınızdan birini olumsuz nedenlerden dolayı çıkar deseler. Hangi vücut parçası olurdu ve neden?

Düşündüm düşündüm bir türlü vazgeçemedim ben. Saçlar olabilir belki. Bu sıralar sıfıra vurmayı fena halde düşündüğüm için olabilir.
Organ sayılıyorsa ben pankreasımdan vaz geçerdim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar