Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harry Potter dünyasına giderseniz, hangi eve katılmak istersiniz, neden?
filmde hufflepuff çalışkanlığa, disipline, sadakâte ve arkadaşlık ilişkilerine değer veren bi ev olarak yansıtıldığı için sanırım onu seçebilirim gibi disiplin kısmı bi tık zor olup sıkadabilir ama yine de sanki bu gibi
İtiraf ediyorum Harry Potter izledim ama göz ucu ile. Yani bir şeyleri oturtamıyorum kafamda. Ama bazı şeyleri ertelerim hep ben, zamanı değilse izlemek ya da okumak yerine gerçekten doğru zamanda izlemek isterim. Ertelediğim kitaplar ve filmler var böyle. Behzat Ç., Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi bunlardan.
İtiraf ediyorum Harry Potter izledim ama göz ucu ile. Yani bir şeyleri oturtamıyorum kafamda. Ama bazı şeyleri ertelerim hep ben, zamanı değilse izlemek ya da okumak yerine gerçekten doğru zamanda izlemek isterim. Ertelediğim kitaplar ve filmler var böyle. Behzat Ç., Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi bunlardan.
şöyle bi gün oturup gerçekten zaman ayırıp izlemeni tavsiye ederim mükemmel bir seri ama bence araya zaman girmeden izlenmesi lazım arka arkaya tüm seriyi izlediğinde gerçekten o dünyadaymışsın gibi hissettirebilir hala daha bir şeyler izlemek isteyip karar veremediğim zamanlarda açıp izlediğim bir seridir.