Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

hastane randevusunu iptal etmeyenlere 15 gün randevu alamama cezası

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
yeni kararla birlikte eğer randevuya gidemeyeceği halde randevusunu sistemden iptal etmeyenler 15 gün boyunca başka bir randevu alamayacak. bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bence yerinde bir karar. Randevu sistemi dolunca başka hastalar randevu alamıyorlar bu yüzden eğer gelmeyecek hasta varsa sistemden iptal etmesi gerekiyor. Toplum olarak randevunun ne olduğunu tam olarak anlamış değiliz, ben berberimden randevu aldığımda bile gelemeyeceksem bir kaç saat öncesinden iptal ediyorum çok geç haber verdiysem traş ücreti teklif ediyorum (almıyor) ama sonuçta o sırada başkasını alamadığı için kazanç kaybediyor. Adam çağırıyor randevu veriyor kaç km yol gidiyoruz aa ben unuttum diyor.

Öyle olmaz, bu şekilde dayatmalar sayesinde toplumu biraz eğitebiliriz.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bence yerinde bir karar. Randevu sistemi dolunca başka hastalar randevu alamıyorlar bu yüzden eğer gelmeyecek hasta varsa sistemden iptal etmesi gerekiyor. Toplum olarak randevunun ne olduğunu tam olarak anlamış değiliz, ben berberimden randevu aldığımda bile gelemeyeceksem bir kaç saat öncesinden iptal ediyorum çok geç haber verdiysem traş ücreti teklif ediyorum (almıyor) ama sonuçta o sırada başkasını alamadığı için kazanç kaybediyor. Adam çağırıyor randevu veriyor kaç km yol gidiyoruz aa ben unuttum diyor.

Öyle olmaz, bu şekilde dayatmalar sayesinde toplumu biraz eğitebiliriz.
hastaneye giden ve randevuyu iptal edemeyen kesim belli. bu kişiler interneti kullanmayı bilmiyor ve genelde randevularını çevresine aldırıyor, daha sonra gidemeyecekse unutuyor veya sistemden iptal edilmesi gerektiğini bilmiyor. bana kalırsa randevular sadece internetten alınmamalı. veya randevuyu iptal etmek için arayabilecekleri bir numara olmalı diye düşünüyorum

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
daha önce denemedim, randevu oluşturma artık telefon üzerinden olmuyordu diye hatırlıyorum o nedenle söyledim. bilgi eksikliği varsa mesajımı düzenleyeceğim
182'den randevu alındığını biliyorum iptal için de öyle olmalı diye mantık yürüttüm.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
182'den randevu alındığını biliyorum iptal için de öyle olmalı diye mantık yürüttüm.
eğer böyle bir seçenek sunuyorlarsa mantıklı, cezanın yerinde olduğunu düşünüyorum. muhtemelen randevu alındığında sms ile bilgisi geçiyordur

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
daha önce denemedim, randevu oluşturma artık telefon üzerinden olmuyordu diye hatırlıyorum o nedenle söyledim. bilgi eksikliği varsa mesajımı düzenleyeceğim
182'den hem randevu alınabilir hem de iptal edilebilir. Daha önce 3 kere iptal etmeyince 1 ay alamıyordun ya da hiç alamıyordun gibi bir kural vardı hatırlamıyorum ama uygulanmıyordu sanırım.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hastane randevuları sorgulanmıyor çoğu zaman, direk gidip randevum vardı dediğinizde sıra numarası alabilirsiniz. Eğer sorgulayan biri çıkarsa ki çok zor, aa arkadaşım alacaktı unuttu demek dersiniz.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Hastane randevuları sorgulanmıyor çoğu zaman, direk gidip randevum vardı dediğinizde sıra numarası alabilirsiniz. Eğer sorgulayan biri çıkarsa ki çok zor, aa arkadaşım alacaktı unuttu demek dersiniz.
Bizim burdaki şehir hastanesinde randevulu hastalarda bilgisayarlı kayıttan geçiyor.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bizim burdaki şehir hastanesinde randevulu hastalarda bilgisayarlı kayıttan geçiyor.
Aynı şekilde, sadece burada doluluk oranını düzenleyip hastaneye gelmesini engelliyorlar dolu gösterip. Ayrıca girişten yine sıra alman gerekioyr.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar