Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkes iyi bir iş, eş ve aile ister. ancak genel olarak türkiye'de çocuk yapmak istemediğini söyleyen bir kesime denk gelmedim. ebeveyn olmanın zorunluymuş gibi davranılmasının sebebi sizce nedir? veya normali bu mudur?
herkes iyi bir iş, eş ve aile ister. ancak genel olarak türkiye'de çocuk yapmak istemediğini söyleyen bir kesime denk gelmedim. ebeveyn olmanın zorunluymuş gibi davranılmasının sebebi sizce nedir? veya normali bu mudur?
Kesinlikle ileride aman yalnız kalmayayım bana baksın herkes gider evlat aile kalır. Eş kalır çocuk kalır kafa yapısı. Sen 5 tane çocuk da yapacak olsan o ortam sağlıklı olmadığı sürece onlar yine gider yine yalnız kalırsın. Kimisi hazırdır ister ona lafım kesinlikle yok. Onlardan çok güzel anne baba olur zaten. Ama herkes anne baba olamaz olmak zorunda da değil. Olmamalı
Kesinlikle ileride aman yalnız kalmayayım bana baksın herkes gider evlat aile kalır. Eş kalır çocuk kalır kafa yapısı. Sen 5 tane çocuk da yapacak olsan o ortam sağlıklı olmadığı sürece onlar yine gider yine yalnız kalırsın. Kimisi hazırdır ister ona lafım kesinlikle yok. Onlardan çok güzel anne baba olur zaten. Ama herkes anne baba olamaz olmak zorunda da değil. Olmamalı
evet, bence torun/çocuk ne zaman geliyor diye sormak yerine gelecekte çocuğun için ne planladın, nasıl bir ekonomide büyüteceksin? gibi sorular sorulmalı
Çünkü doğamızda bu var. Tanıdığım milyarlarca insandan sadece bir tanesi çocuk sahibi değil. Onlara da kendi kararınız mı yoksa olmuyor mu diyemedim. Ve herkes genelde önce evlenmek istemediğini sonra da çocuk sahibi olmak istemediğini söyler. Ama öyle ya da böyle herkes çocuk sahibi olur.