Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Homofobik misiniz?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İnnsanlar kendi cinsel tercihlerini yaşayabilirler ama sırf başkalarının buna saygı duyup duymayacağını test etmek için tavır ve davranışlarını abartmamalılar. Benim bazen LGBT bireyleri eleştirdiğim olur bu eleştiri onların cinsel yönelimlerine değil tavır ve davranışlarınadır. Bazen bu yüzden homofobik olduğum sanılır, kesinlikle öyle değilim.

M

Mizahşör

Guest
LGBT bir yaşam tarzı olabilir ancak bunu insanlara empoze etmeye çalışmanın doğru bir davranış olduğu düşünmüyorum. LGBT yürüyüşleri vs. gibi etkinliklerin kime? neye? faydası olabilir... Hatta kötü örnek sergileyecek davranışlar bile görüyoruz bu yürüyüşlerde. Kimsenin çocuğu LGBT yürüyüşlerinde insanların cinsel organlarını görmek zorunda değil.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
LGBT bir yaşam tarzı olabilir ancak bunu insanlara empoze etmeye çalışmanın doğru bir davranış olduğu düşünmüyorum. LGBT yürüyüşleri vs. gibi etkinliklerin kime? neye? faydası olabilir... Hatta kötü örnek sergileyecek davranışlar bile görüyoruz bu yürüyüşlerde. Kimsenin çocuğu LGBT yürüyüşlerinde insanların cinsel organlarını görmek zorunda değil.

Yürüyüşler konusunda sana katılmıyorum. Yürüyüş yapmak anayasal bir haktır, herkes gibi onlar da yürüyebilir. Eğlenebilir, istedikleri yerde istediklerini yaşayabilirler.

M

Mizahşör

Guest
Yürüyüşler konusunda sana katılmıyorum. Yürüyüş yapmak anayasal bir haktır, herkes gibi onlar da yürüyebilir. Eğlenebilir, istedikleri yerde istediklerini yaşayabilirler.
Sadece yürümeleri sorun değil. Herkes yürüyebilir. Ancak b*kunu çıkarıyorlar %80 hoş değil.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar