Sizce hayatta ne eksik, ne ile ilgili gelişmeler bekliyorsunuz? Geyik de olabilir ciddi de.
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 10 Ara 2023 #1 Sizce hayatta ne eksik, ne ile ilgili gelişmeler bekliyorsunuz? Geyik de olabilir ciddi de.
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,615 11 Ara 2023 #2 bence artık icat edilmesinden çok varolan kaynakların daha uzun ömürlü olması gerekiyor. kullandığımız teknolojik aletler, mobilyalar ve daha fazlası
bence artık icat edilmesinden çok varolan kaynakların daha uzun ömürlü olması gerekiyor. kullandığımız teknolojik aletler, mobilyalar ve daha fazlası
A Andromeda ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 826 13 Ara 2023 #3 ben ışınlanmayı bekliyorum. acilen icat edilmeli
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 15 Ara 2023 #4 Uyku kontrolü ile ilgili bir şeyler icat edilmeli. Uyumak istiyorum ama saat 4.23 Zihnim asla izin vermiyor. Keşke kazanabilsem ve uyanacağım zamana kendimi kurabilsem. Ya da uyku bir ihtiyaç olmaktan çıksa.
Uyku kontrolü ile ilgili bir şeyler icat edilmeli. Uyumak istiyorum ama saat 4.23 Zihnim asla izin vermiyor. Keşke kazanabilsem ve uyanacağım zamana kendimi kurabilsem. Ya da uyku bir ihtiyaç olmaktan çıksa.