Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

İktidarın değişmesi ekonomiyi nasıl etkiler?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ekonomi ülke içindeki bir çok dinamiğe tepki verir. Ekonomi bildiğim kadarıyla yatırımcının kararına göre hareket eder, paranın ülkede nasıl kullanıldığı, uluslar arası ticaret ve diğer bütün ekonomik konular. Malum gündemimiz ekonomi zor günler yaşanıyor ve bizi zor günler bekliyor.

İktidarın değişmesi ya da kazanması ekonomiyi nasıl etkiler?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Gelecek iktidara bağlı olduğunu düşünüyorum.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Nasıl yani, yeniden mi seçilmesi gerekiyor?
İktidar kaybedecek ise, yerine gelecek parti hakkında bilgi sahibi olunması gerekiyor. Yatırımcılar, İktidarın yerine geçecek partiye güvenecekler ise bu doğrultuda gelişme olacağını düşünüyorum. Aynı şekilde yatırımcılar iktidara güveniyor ise ve kaybedecekler ise negatif şekilde gelişme olabilir. Veyahut yerine gelecek parti aynı görüş ve kimliği benimsiyor ise nötr de olabilir diye düşünüyorum.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Eğer iktidar değişirse işi çok zor, bu net. Değişim sonrası bir güven ortamının sağlanması elbet bir süre alacaktır. Bunun iyi mi kötü mü geleceğini kestirmek veya tartışmak bile çok zor. Çok fazla etken ve değişken var. Kapalı bir ekonomik sistem içinde olsak belki ama diğer ülke ekonomileri de çok fazla etkiliyor.

M

Mizahşör

Guest
İktidarın değişmesi ya da kazanması ekonomiyi nasıl etkiler?
Ülkenin dış politikasını değiştirirse yeni gelen hükümet serbest piyasa rahatlar diye düşünüyorum. Bu dönemde dünya üzerinde ılımlı politika sergilemeyenin yeri yok. Bakın Rusya'ya adamlar dev gibi bir hapishanede yaşıyorlar şu an.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ülkenin dış politikasını değiştirirse yeni gelen hükümet serbest piyasa rahatlar diye düşünüyorum. Bu dönemde dünya üzerinde ılımlı politika sergilemeyenin yeri yok. Bakın Rusya'ya adamlar dev gibi bir hapishanede yaşıyorlar şu an.
Daha önce söyledim mi bilmiyorum. Ekonomi belirli bir güven ortamını sever. Bir ülkede bir şeylerin halkın kararına bağlı olduğunun kanıtı yatırımcıyı çeker. Siyasi belirsizlikler ekonomik belirsizlikler anlamına geldiğinden yatırımcı böyle bir ortamda yatırım yapmaktan kaçınır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar