Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ordu/fatsalılar japonyaya giremez. bunun nedeni, çok eskiden bir ordulu japonyaya yerleştikten sonra bütün köylüleri japonyaya getirmesi ve japonların bunu engellemek için yasak koymasıdır.
benim bildiğim her rengin içerisinde yeşil mavi ve kırmızı vardır. elbette bu üç rengi de ışık sayesinde görebiliyoruz. ancak bilgisayarımızın ekranlarında renkleri görmemizi sağlayan bu üç rengin birleşimidir
Tembelce koltuktan kalkıp ağır ağır karnımızı kaşıyarak koridorda yürürken ışık hızına yaklaşırız. Işık hızına yaklaştı demek bana çok ilginç gelmiştir hep. Sonuça sıfırdan daha hızlı herhangi bir hız her zaman bir miktar ışık hızına yaklaşır. Işık hızını geçene kadar kimse miskin hallerime laf etmesin.
büyük bir verimerkezi binasına girdiğinizde, sadece sunucuların bulunduğu odaya sadece girmek ve çıkmak 45 dakikanızı alır (güvenlik nedeniyle girmeniz ve çıkmanız uzun sürüyor)
Tüm canlılar kadın olarak yani xx kromozomu ile var olurlar. Bir süre bu bu şekilde devam eder ve yaklaşıl 6 haftalık olduktan sonra y kromozomu ben de varım derse cinsiyet erkeğe dönüşür. Bu yüzden bir işe yaramasa da erkeklerin de memesi vardır çünkü memeler çok önceden belki lazım olur diye var olur.
Temelinde kadın olan canlılarız bu da ayrı bir konu.
bir kağıdı 42 kez katlayabilirsek uzaya, 51 kez katlayabilirsek güneşe ulaşabiliriz. 103. katlamaya geldiğinde ise gözlemlenebilir evrenin çapı kadar olur.