Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaçan kovalanır zart zurt. İlla taktik yapmak kaçmak zor kişiyi oynamak mı gerek değerli olmak için? İçimizden geldiği gibi, olduğumuz gibi olsak yetmez mi?
Eğer senin değerini kaçmakla tayin eden biri varsa koşarak uzaklaş bence. Böyle şeyler çok çocukça tatktik yapmak gerekiyorsa satranç falan oynayalım. Olduğumuz gibi kabul eden insanlar ve bu insanlarla yaşadığın ilişkiler en kıymetlisi.
iki tür insan vardır, düz basit ve doğallığı seven, birde ihtişam ve zorluğu seven. sonuncu kişiler asla ulaşamayacağı, ulaşsa da kendisinin zarar göreceği ilişkileri tercih eder. (psikolojide tanımı var.) yani adamına göre değişir. ama ben şahsen ulaşılamaz ilişkileri daha değerli görürüm. onu elde etmek için çabalamam gerek.
iki tür insan vardır, düz basit ve doğallığı seven, birde ihtişam ve zorluğu seven. sonuncu kişiler asla ulaşamayacağı, ulaşsa da kendisinin zarar göreceği ilişkileri tercih eder. (psikolojide tanımı var.) yani adamına göre değişir. ama ben şahsen ulaşılamaz ilişkileri daha değerli görürüm. onu elde etmek için çabalamam gerek.
ilişki için düşünme kısa sürede gelen zenginlik mi daha tatmin edicidir yoksa uzun uğraşlara sonunda gelen zenginlik mi? emek ve mutluluk doğru orantılı. ayrıca çabuk ulaşılan şey kolaydır ve basit şey zevk vermez.
Kaçan kovalanır zart zurt. İlla taktik yapmak kaçmak zor kişiyi oynamak mı gerek değerli olmak için? İçimizden geldiği gibi, olduğumuz gibi olsak yetmez mi?
Akışta, kendiliğinden dere yatağımda akan kıymetlidir benim için. Çünkü benimle denize ulaşacak, benimle karışıp yol alacak. İlişki için böyle benim için.