Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

İlişkide zor olan değerli midir?

kedi

⭐️⭐️
Kaçan kovalanır zart zurt. İlla taktik yapmak kaçmak zor kişiyi oynamak mı gerek değerli olmak için? İçimizden geldiği gibi, olduğumuz gibi olsak yetmez mi?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Eğer senin değerini kaçmakla tayin eden biri varsa koşarak uzaklaş bence. Böyle şeyler çok çocukça tatktik yapmak gerekiyorsa satranç falan oynayalım. Olduğumuz gibi kabul eden insanlar ve bu insanlarla yaşadığın ilişkiler en kıymetlisi.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
iki tür insan vardır, düz basit ve doğallığı seven, birde ihtişam ve zorluğu seven. sonuncu kişiler asla ulaşamayacağı, ulaşsa da kendisinin zarar göreceği ilişkileri tercih eder. (psikolojide tanımı var.) yani adamına göre değişir. ama ben şahsen ulaşılamaz ilişkileri daha değerli görürüm. onu elde etmek için çabalamam gerek.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
iki tür insan vardır, düz basit ve doğallığı seven, birde ihtişam ve zorluğu seven. sonuncu kişiler asla ulaşamayacağı, ulaşsa da kendisinin zarar göreceği ilişkileri tercih eder. (psikolojide tanımı var.) yani adamına göre değişir. ama ben şahsen ulaşılamaz ilişkileri daha değerli görürüm. onu elde etmek için çabalamam gerek.
Ulaşılmaz ilişkiler neden daha değerli? Mesela çabayı ulaşmaktan ziyade ilişkinin, partnerinin, kendinin mutluluğu için harcasan kıymetli olmaz mı?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ulaşılmaz ilişkiler neden daha değerli? Mesela çabayı ulaşmaktan ziyade ilişkinin, partnerinin, kendinin mutluluğu için harcasan kıymetli olmaz mı?
ilişki için düşünme kısa sürede gelen zenginlik mi daha tatmin edicidir yoksa uzun uğraşlara sonunda gelen zenginlik mi? emek ve mutluluk doğru orantılı. ayrıca çabuk ulaşılan şey kolaydır ve basit şey zevk vermez.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Kaçan kovalanır zart zurt. İlla taktik yapmak kaçmak zor kişiyi oynamak mı gerek değerli olmak için? İçimizden geldiği gibi, olduğumuz gibi olsak yetmez mi?
Akışta, kendiliğinden dere yatağımda akan kıymetlidir benim için. Çünkü benimle denize ulaşacak, benimle karışıp yol alacak. İlişki için böyle benim için.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar