İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş demenin başka yolu belki de sizin buna yorumunuz ne olur?
anonim ⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 29 Eyl 2022 Mesajlar 148 29 Eyl 2022 #1 İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş demenin başka yolu belki de sizin buna yorumunuz ne olur?
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,616 29 Eyl 2022 #2 ben buna denk gelmedim, ancak inanıyorum. insan ne yapıyorsa karşılığını (olumlu ve olumsuz anlamda da) alıyor, geri kendisine dönüyor
ben buna denk gelmedim, ancak inanıyorum. insan ne yapıyorsa karşılığını (olumlu ve olumsuz anlamda da) alıyor, geri kendisine dönüyor
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,059 29 Eyl 2022 #3 Ben dünyada karmaya inanıyorum sadece bir ilişkide değil. Çünkü aslında çekmiyoruz oluşturuyor ya da dahil oluyoruz. Mesela kaba biriyiz. Kibar ve elit insanlarla bir arada olmuyor olamıyoruz. Zamanla ait olduğumuz ortamlarda bulunuyoruz. Bu kaba insanın birini incittiğini düşünün. Muhtemelen incineceği bir ortamda olduğu için başına da gelmesi muhtemel. Trafikte sağa sola dalaşan bir insan mutlaka dayak yiyecektir. İş yerinde haksızlık yapan bir insan kendi gibi insanlarla bir arada olacak ve mutlaka haksızlığa uğrayacaktır. Gibi
Ben dünyada karmaya inanıyorum sadece bir ilişkide değil. Çünkü aslında çekmiyoruz oluşturuyor ya da dahil oluyoruz. Mesela kaba biriyiz. Kibar ve elit insanlarla bir arada olmuyor olamıyoruz. Zamanla ait olduğumuz ortamlarda bulunuyoruz. Bu kaba insanın birini incittiğini düşünün. Muhtemelen incineceği bir ortamda olduğu için başına da gelmesi muhtemel. Trafikte sağa sola dalaşan bir insan mutlaka dayak yiyecektir. İş yerinde haksızlık yapan bir insan kendi gibi insanlarla bir arada olacak ve mutlaka haksızlığa uğrayacaktır. Gibi
A Andromeda ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 826 30 Eyl 2022 #5 Bu etme bulma dediğimiz şey karma mı?
B Boşluk ⭐️⭐️⭐️ Katılım 14 May 2022 Mesajlar 575 4 Eki 2022 #6 Boşluk' Alıntı: Karma nedir? Genişletmek için tıkla ... Sebep sonuç iliskisiymiş sevgili @Boşluk