Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

İnsan yalnız kalamaz çünkü ....?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
İnsan anlatmak ister, çünkü anlatamamak günden güne kaybolmak demektir. Çünkü anlatamayan insan dile getiremediği ofkesiyle başbaşa kalır. Çünkü anlatamamak rüyada bağırmak isteyip de sesi çıkmayan insanın dehşeti gibidir. Çünkü anlatamamak yalnızlık demektir.

İnsan yalnız kalamaz çünkü ....? Hadi cümleyi tamamla:)

İnsan yalniz kalamaz çünkü varlığına şahit ister:)

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İnsan yalnız kalabilir. Bu bir tercihtir.
İlle birine anlatmak zorunda değilsin. Taşa anlat, toprağa anlat, suya anlat, ağaca anlat.
Fiziksel olarak bu şekilde yalnız kalabilir. Ancak bir ağacın varlığı da yanlızlık dışıysa evet o zaman kalamaz.

Benim su ile konuştuğum çok olmuştur. Meditasyon gibi özellikle akan su ile, bütün stresini de alıp götürür öfkeni de.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İnsan yalnız kalabilir. Bu bir tercihtir.
İlle birine anlatmak zorunda değilsin. Taşa anlat, toprağa anlat, suya anlat, ağaca anlat.
Fiziksel olarak bu şekilde yalnız kalabilir. Ancak bir ağacın varlığı da yanlızlık dışıysa evet o zaman kalamaz.

Benim su ile konuştuğum çok olmuştur. Meditasyon gibi özellikle akan su ile, bütün stresini de alıp götürür öfkeni de.
insan iletişim kurmak zorundadır. iletişim iki taraflı olur. yalnız kalabilir dediğin süre ne kadar? 1 aymı kalabilir 1 yıl mı 10 yıl mı? iletişim kurabilecek birisi olmadan sağlıklı psikoloji olabileceğine inanmıyorum.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
insan iletişim kurmak zorundadır. iletişim iki taraflı olur. yalnız kalabilir dediğin süre ne kadar? 1 aymı kalabilir 1 yıl mı 10 yıl mı? iletişim kurabilecek birisi olmadan sağlıklı psikoloji olabileceğine inanmıyorum.
Tercih ettiği sürece kalabilir. Elbette doğumdan ölüme kadar bir yalnızlıktan bahsetmiyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar