Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Instagram’dan çıkıp tekrar Instagram’a girmek?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Resmen bir hastalık gibi döngü hiç bitmiyor. Böyle şeyler yaşadığın durumlar var mi?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Değişik ve renkli içerikler çıktığı için beynimizdeki ödül merkezini aktive ediyor ve buda iyi hissettirdiği için sürekli buna eylem gösteriyoruz diye bir yerde okumuştum. Tuhaf ama ben şey yapıyorum. Diyelim bir yada iki gün siliyorum uygulamayı sonra bir gün yüklüyorum. Kendime günler koyuyorum o günlerde bakıyorum. 🤣🤭 Yoksa beni baya yoldan çıkarıyor.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Sosyal medya detoksu yapma fikri dolanıyor bu ara aklımda. Sanırım ben de yapacağım öyle bir şey.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Boş kaldığım zaman kendimi öyle buluyorum. Ya da bir çok anı paylaşmak istiyorum.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Yani bunu sorun olarak nitelendirmemek lazım. Onu tercih ediyorsun.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben anı biriktirmeyi başaramıyorum. Yani yaşadığım herhangi birşeyi fotoğraflayıp yada videolayıp saklayamıyorum. Acaba sorun mu var bende🤭
bir kere anı biriktirmeye başladın mı bağımlılık gibi her anı kaydetmek istiyorsun. böylesi daha iyi.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bazı anlar kişiye özel kalmalı bazıları eğer yaptığınız şey kişiye değer katacaksa ve başkalarının bu değerden haberdar olması gerekiyorsa paylaşılmalı.

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ile Şirince’de kumda pişmiş Türk kahvesi ile hoş bir sohbet ettiyseniz o an sizde kalsın, içerik çekmek ile anı kaçırmayın.

Bir eğitime katıldıysanız ve rakipleriniz ya da müşterilerinizin bunu görmesi gerekiyorsa paylaşın.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar