Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Kadınlar ne ister?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Şu an da genel yorum yapamayacağım. Şu sıralar rahat bırakılmak, az ileri de nefes al tabirinden istiyorum 😅

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bir IQ testi yapmıyorum tabi ki. Konuşmalarından, tavırlarından, analitik olup olmamasından kendimce yorum yapıyorum

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
bence bu sorunun cevabını kadınlar da bilmiyor olabilir.
Zaten biliyor olsalar bu kadar karmaşık olmayacaklar. Şu şu diyecek erkekler, çalışacaklar derslerini iş tatlıya bağlanacak.

Kadının ne istediğini bilmiyor olduğunu bilmemek bile kavga sebebi olabilir.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Lar olduğu için cevaplarda karışık olabilir mi? A kadın para ister, B kadın güç ister, C kadın sadece sevgi ister. O yüzden karışıyor olabilir mi?

Bana sorsan Boşluk ne istiyorsun?
Beş yıl önce partnerimle macera isterken
Beş yıl sonra kişisel alanlarıma özen istiyorum. Zaman geçtikçe, yaş aldıkça, yeni seyler öğrendikçe isteklerimde değişiyor.

Bana bu soru çok dar bir kalıp geliyor hep.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Lar olduğu için cevaplarda karışık olabilir mi? A kadın para ister, B kadın güç ister, C kadın sadece sevgi ister. O yüzden karışıyor olabilir mi?

Bana sorsan Boşluk ne istiyorsun?
Beş yıl önce partnerimle macera isterken
Beş yıl sonra kişisel alanlarıma özen istiyorum. Zaman geçtikçe, yaş aldıkça, yeni seyler öğrendikçe isteklerimde değişiyor.

Bana bu soru çok dar bir kalıp geliyor hep.
Soru neden partnerden ne ister olarak algılanıyor? Yani ben de bu amaçla sormuş olabilirim ama şimdi düşününce kapı neden oraya açılıyor değil mi? Hayattan ne ister de olabilir. Evet daha açık bir şekilde

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Soru neşen partnerden ne ister olarak algılanıyor? Yani ben de bu amaçla sormuş olabilirim ama şimdi düşününce kapı neden oraya açılıyor değil mi? Hayattan ne ister de olabilir. Evet daha açık bir şekilde
Yukarıdaki yorumunda "erkekler, çalışacaklar derslerini iş tatlıya bağlanacak." Yazınca öyle cevap vermiş olabilirim.

Dünyayı hep kadın ve erkek olarak algıladığımız için belki de. İnsan olduğumuzu hep unutuyoruz. Yada hiç hatırlamıyoruz. Çok dar düşünüyoruz galiba bu konuda.

Hayatta var olduğumu hissetmek ve görülmesini isterim.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Yukarıdaki yorumunda "erkekler, çalışacaklar derslerini iş tatlıya bağlanacak." Yazınca öyle cevap vermiş olabilirim.

Dünyayı hep kadın ve erkek olarak algıladığımız için belki de. İnsan olduğumuzu hep unutuyoruz. Yada hiç hatırlamıyoruz. Çok dar düşünüyoruz galiba bu konuda.

Hayatta var olduğumu hissetmek ve görülmesini isterim.
Doğru, soruda bir ilişkide ne isterler demişim birde.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar