Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Kadınlara hesap ödeten erkek

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Bu gün toplu bir alanda kızlar "Kadınlara hesap ödeten erkek saygısız mıdır?"diye bir tartışma içindeydi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hesabı hep erkek mi ödemeli? Nedir bunun kuralı?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben dengeli olmasını doğru bulurum. Her iki taraf bundan keyif almalı. Sevdiğiniz birine güzel bir yemek ısmarlama keyfi erkeğin tekelinde olmamalı, bunu gasp etmemeli erkek.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
erkeklerin çoğu kendini zengin göstermek veya muhtaç olduğunu göstermemek için (aslında alakası yok) mekanlarda hesabı öder. kadın ödemeyi teklif ettiğinde ise erkek reddeder. çoğunluk bunu yaptığı için hesabı erkeklerin ödemesi gerekiyormuş algısı oluşur. eğer ben bir kız arkadaşımla mekana gidiyorsam ilk hesabı ben öderim, farklı bir yere gittiğimizde de diğer hesabı arkadaşım öder. karşı taraf elini cebine atmayı hiç düşünmüyor ve teklif etmiyorsa bir sonraki buluşmamız olmayabilir

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
ben hesabı sürekli erkeğin ödemesinden rahatsız olurum. böyle bir kural olmamalı zaten.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
erkeklerin çoğu kendini zengin göstermek veya muhtaç olduğunu göstermemek için (aslında alakası yok) mekanlarda hesabı öder. kadın ödemeyi teklif ettiğinde ise erkek reddeder. çoğunluk bunu yaptığı için hesabı erkeklerin ödemesi gerekiyormuş algısı oluşur. eğer ben bir kız arkadaşımla mekana gidiyorsam ilk hesabı ben öderim, farklı bir yere gittiğimizde de diğer hesabı arkadaşım öder. karşı taraf elini cebine atmayı hiç düşünmüyor ve teklif etmiyorsa bir sonraki buluşmamız olmayabilir
Bı keresinde biri birinci taksi parasını ödeyince ikinci taksi parasını ben ödedim diye bana bir erkek varken kadının ödemesi saygısızlık dedi ne dersin?🤪

Son düzenleme:

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bı keresinde biri birinci taksi parasını ödeyince ikinci taksi parasını ben ödedim diye bana bir erkek varken kadının ödemesi saygısızlık dedi ne dersin?🤪
mümkünse o düşünce yapısındaki insanlarla konuşmamak lazım, bence.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hayatta hiç sevmediğim şeylerden biri bu kavgayı kasaya taşımaktır. Mutlaka öncesinde ya da masadan kalkmadan bu konu netleşmiş olmalıdır.

ben diye biri

⭐️
Bence eşit olmalı ya. Sürekli erkek ödediğinde ben rahatsız hissederim, yük gibi.. tabii ki Bazen içinden geldiğinde erkek de kadın da ödeyebilir. Bunun bir kuralı yok sanki. O anda nasıl gelişirse olay değişiklik gösterir ama sürekli tek taraftan çıkmamalı

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar