Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

kahvaltıyı mı öğle yemeğini mi akşam yemeğini mi daha çok seversiniz

yeşil

⭐️⭐️
Ben kahvaltı sevmem yapmam da sabah sabah bir şey yemek istemem benimki akşam yemeği sanırım

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
akşamları kahvaltı yapıyorum. sabahları bir şey yemiyorum

colorfuul

⭐️⭐️
Kesinlikle akşam yemeği kahvaltı öğününü pek sevmem gerekli olduğu için yerim ama akşam yemeğini bütün gün iple çekerim

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kesinlikle akşam yemeği kahvaltı öğününü pek sevmem gerekli olduğu için yerim ama akşam yemeğini bütün gün iple çekerim
belki belirli aralıklarla yemek yemeyi deneyebilirsin, 2 öğün ile günü geçirmek zor oluyor

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
En çok hangi öğünü seviyorsun diye sorup detayları açıklama kısmına yazsan daha güzel olur aslında :)

Bana göre en güzel öğün sabah kahvaltısıdır.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Akşam yemeğinin içindem hep aile figürü vardır. Belki sadece yemek yemeyi değil ailen ile bir arada olmayı da seviyor olabilirsin.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Akşam yemeğinin içindem hep aile figürü vardır. Belki sadece yemek yemeyi değil ailen ile bir arada olmayı da seviyor olabilirsin.
bazı ailelerde, aynı anda yemek yemeye başlanması, herkes oturmadan yemeğe başlanmaması gibi kurallar var. hala devam ediyor mu bilmiyorum. aile yemekleri güzeldir ancak bir arada olmak için zorlamaya gerek yok gibi.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
uyanır uyanmaz kahvaltı yapabiliyor musun?
Sabahları kahvaltı yapma alışkanlığı edinmek istiyorsak mutlaka kahvaltı saatinden bir saate yakın bir süre önde uyanmak ve bir şeyler yapmak gerekiyor. Bu spor olur, meditasyon olur ya da başka bir şey. Balkona çıkıp kuş dinlemek de olur. Uyanır uyanmaz hiçbir şey yapılmaz o yüzden kahvaltı için bir saat sonra acıkıyoruz.

Genel olarak saatlerimizi son anlara göre planlıyoruz, zamanın her zaman biraz önünde yaşamak gerekir bence.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar