Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Kedi mi köpek mi?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
bazı kediler sadece ilgi istiyor ama sahibine karşı asla bir sevgi barındırmıyor, görgüsüzlük yapıyor. o nedenle köpek her zaman doğru seçim

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben de köpekleri seviyorum. Kedileri en az diğer hayvanlar kadar çok seviyorum ama köpekler daha yakın geliyor bana.

Fayda odaklılık mı acaba bu? Bir düşünelim. Mesela kedi besleyenler kerî sadece sevimli duruyor diye mi besler? Bu tür insanlar bir ürünün faydasından ziyade görünümüne ya da markasına önem verip satın alma eğiliminde midir?

Köpek sevenler ile kedi sevenleri ayıran ortak özellikler ne olabilir?

Keşke bu düşünceler aklıma gece saat 03.00’de gelmeseydi :(

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Özgür kuşlar yok mu? Onun dışında hepsi güzel, sevimli.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
kedi ve köpeği geçtim, hayatımda hiç tilki görmemeyi dilerim. tilkilerin attığı çığlık sonrasında hayrete düştüm :censored:

Jamal King

⭐️
Kedilere bakabilecek kadar vaktimin ve duygumun olmadağını düşünüyorsanız yanılıyosunuz pislik herifler. Bir köpekle başa çıkabilecek kadar bilgi mi? @Ivory bu konuların adamıdır. Her iki lanet yaratık beni diğer lanet yaratıklar kadar cezbederr :dasdhs Hatta geçenlerde üçünü beraber eğittim adamım :dshadh biraz tütün kırıp, köpeğime miyavlamayı kedime ise havlamayı öğrettim ve artık kimin patron olduğunu biliyorlar, bu iş böyle yapılır. Birbirimize olan bağımız sorgulanmaz ve zedelenmez sanıyorsanız yanılıyorsunuz her ikisininde canı cehenneme van gölüne onlarla beraber binemiyordum. Lanet kıçlarına tekmeyi koyup geldikleri yere postaladım. Jamal out!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar