Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendimde en beğendiğim özellik dogmatik bir düşünceye sahip olmamam. bu şöyle olmalı dediğim olaylara bir süre sonra farklı açıdan da bakıp tekrar değerlendirebiliyorum. siz kendiniz de en çok hangi özelliği seviyorsunuz?
Anlatıcı derken hikaye anlatmaktan bahsediyorsan evet güzel hikayeler anlatırım.
Ve arzumu, ihtiyacımı yada fikirlerimi kendi içimde kendime ifade edebilmiş isem evet kendimi iyi ifade ederim. Yoksa çok sıkıcı bir insana dönüşürüm.
O zaman senin hedefin en güzel, en iyi, en hatasız olmalı. Yukarda zorlaştırıcı olduğunu yazmışsın bu yorucu değil mi? Tükenmişlik sendromu yaşamıyor musun? Yada birşey mükemmel olmadığında kendini cezalandırıyor musun? (Kendine kızmak, kendini suçlamak vs gibi.) Ben hep yorucu şeyler tüketir gibi bir düşünce oluşmuş nerden geldi ise.
O zaman senin hedefin en güzel, en iyi, en hatasız olmalı. Yukarda zorlaştırıcı olduğunu yazmışsın bu yorucu değil mi? Tükenmişlik sendromu yaşamıyor musun? Yada birşey mükemmel olmadığında kendini cezalandırıyor musun? (Kendine kızmak, kendini suçlamak vs gibi.) Ben hep yorucu şeyler tüketir gibi bir düşünce oluşmuş nerden geldi ise.
Evet hedefim kesinlikle en güzel, en iyi, en mükemmele yakın olanı bulmak veya yapmak. Bu kesinlikle yorucu ancak sadece soruyor tükenmişlik hissetmiyorum. Bu herhangi bir iş de olabilir tepside, rafta duran bardakların aynı yöne bakması da olabilir. Mesela bir yeri sildim ama tam bitirdikten sonra bir yeri güzel silmediğimi farkettim. Hepsini yeniden tekrar silerim. Biraz obsesifliğe kayan tarafı da var.