Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Kendinizi şımartmak için ne yapıyorsunuz?

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hepimizin bazen molaya ihtiyacı oluyor. Böyle zamanlarda biraz dinlenmeli ve kendimizi bolca şımartmalıyız diye düşünüyorum. Siz böyle zamanlarda kendinizi nasıl şımartıyorsunuz?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hepimizin bazen molaya ihtiyacı oluyor. Böyle zamanlarda biraz dinlenmeli ve kendimizi bolca şımartmalıyız diye düşünüyorum. Siz böyle zamanlarda kendinizi nasıl şımartıyorsunuz?
Kendimle baş başa yemek yiyorum. Şık bir yer seçiyorum ve orada yemek yerken etrafı izliyorum.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Ayak yalın yürüyorum. Daha önce gitmediğim köylere gidiyorum. Birde denize bakıyorum dakikalarca.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ayak yalın yürüyorum. Daha önce gitmediğim köylere gidiyorum. Birde denize bakıyorum dakikalarca.
Dışarıda yürüyebiliyor musun? Ben pazara bile gidiyorum yalın ayak. Hele tatilse hiç bir şey giymem şehirler arası seyahat edebilir, marketlere girebilirim.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Dışarıda yürüyebiliyor musun? Ben pazara bile gidiyorum yalın ayak. Hele tatilse hiç bir şey giymem şehirler arası seyahat edebilir, marketlere girebilirim.
Belki iki dost buluşup bütün gün yalın ayak yürümeliyiz. Sonra birbirinizin ayağına masaj yaparız 😂

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar