okula giderken gecenin köründe gidiyorum onu sevmiyorum
Y yeşil ⭐️⭐️ Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 358 27 Eki 2023 #1 okula giderken gecenin köründe gidiyorum onu sevmiyorum
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,619 27 Eki 2023 #2 onun kıştan ziyade yaz saati yani türkiye ile alakası var
Y yeşil ⭐️⭐️ Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 358 27 Eki 2023 #3 Hep kışa denk geliyo onu sevmiyom.Hem azcık sende cevap ver sen neyini sevmiyon
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,067 29 Eki 2023 #5 Sabah sporu için ceketle çıkmak tişört ile dönmek. Ceketi ve diğer eşyalarını yanında taşımak zorunda kalıyorsun.
Sabah sporu için ceketle çıkmak tişört ile dönmek. Ceketi ve diğer eşyalarını yanında taşımak zorunda kalıyorsun.
allons-y ⭐️⭐️ Katılım 28 Şub 2023 Mesajlar 211 10 Kas 2023 #6 soğukta sigara içmek kışın o kadar zor ki ellerin titreye titreye içiyosun cebine de koyamıyosun kötü bi durum
soğukta sigara içmek kışın o kadar zor ki ellerin titreye titreye içiyosun cebine de koyamıyosun kötü bi durum
Y yeşil ⭐️⭐️ Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 358 11 Kas 2023 #7 ooo kim gelmiş, sen girer miydin buraya?
etki ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 1,619 12 Kas 2023 #8 allons-y' Alıntı: soğukta sigara içmek kışın o kadar zor ki ellerin titreye titreye içiyosun cebine de koyamıyosun kötü bi durum Genişletmek için tıkla ... sigara içmemek gibi bir alternatifin var
allons-y' Alıntı: soğukta sigara içmek kışın o kadar zor ki ellerin titreye titreye içiyosun cebine de koyamıyosun kötü bi durum Genişletmek için tıkla ... sigara içmemek gibi bir alternatifin var
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,067 15 Kas 2023 #9 yeşil' Alıntı: ooo kim gelmiş, sen girer miydin buraya? Genişletmek için tıkla ... Ben mi?
Y yeşil ⭐️⭐️ Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 358 15 Kas 2023 #10 yenisekme' Alıntı: Ben mi? Genişletmek için tıkla ... Aslında sana değildi ama sanada olsun bari sende az giriyorsun.
yenisekme' Alıntı: Ben mi? Genişletmek için tıkla ... Aslında sana değildi ama sanada olsun bari sende az giriyorsun.
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,067 15 Kas 2023 #11 yeşil' Alıntı: Aslında sana değildi ama sanada olsun bari sende az giriyorsun. Genişletmek için tıkla ... Biz susalım mesaj sayılarımız konuşsun.
yeşil' Alıntı: Aslında sana değildi ama sanada olsun bari sende az giriyorsun. Genişletmek için tıkla ... Biz susalım mesaj sayılarımız konuşsun.
Y yeşil ⭐️⭐️ Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 358 15 Kas 2023 #12 yenisekme' Alıntı: Biz susalım mesaj sayılarımız konuşsun. Genişletmek için tıkla ... Bikere ben yeni katıldım buraya sen taa ne zamandan varsın
yenisekme' Alıntı: Biz susalım mesaj sayılarımız konuşsun. Genişletmek için tıkla ... Bikere ben yeni katıldım buraya sen taa ne zamandan varsın
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,067 6 Ara 2023 #14 Kışın en çok günler kısalıyor diye üzülüyorum. Küçükken ailem ile daha fazla vakit geçirdiğim için sevinirdim bu duruma. Şimdi daha erken geçiyor zaman, ve zaman tükeniyormuş gibi hissediyorum.
Kışın en çok günler kısalıyor diye üzülüyorum. Küçükken ailem ile daha fazla vakit geçirdiğim için sevinirdim bu duruma. Şimdi daha erken geçiyor zaman, ve zaman tükeniyormuş gibi hissediyorum.
Y yeşil ⭐️⭐️ Katılım 24 Tem 2023 Mesajlar 358 6 Ara 2023 #15 Ben kendi fikrimi değiştirmek istiyorum.Gece gitmekte bişey yok güzel. ama soğukta yataktan ayrılması çok kötü.
Ben kendi fikrimi değiştirmek istiyorum.Gece gitmekte bişey yok güzel. ama soğukta yataktan ayrılması çok kötü.
yenisekme ⭐️⭐️⭐️ Proje Elçisi Katılım 7 Nis 2022 Mesajlar 2,067 15 Ara 2023 #16 Müdür' Alıntı: Aydın'da kışın 350gr kadar olması. Genişletmek için tıkla ... Biraz daha açar mısın?
Müdür ⭐️ Katılım 7 May 2023 Mesajlar 64 15 Ara 2023 #17 yenisekme' Alıntı: Biraz daha açar mısın? Genişletmek için tıkla ... kış görüyormuyuz aydın da? geçen sene yıl başında montsuz sokaktaydı millet
yenisekme' Alıntı: Biraz daha açar mısın? Genişletmek için tıkla ... kış görüyormuyuz aydın da? geçen sene yıl başında montsuz sokaktaydı millet
Müdür ⭐️ Katılım 7 May 2023 Mesajlar 64 15 Ara 2023 #18 Müdür' Alıntı: kış görüyormuyuz aydın da? geçen sene yıl başında montsuz sokaktaydı millet Genişletmek için tıkla ... yada en son ne zaman dağa yayalaya çıkmadan kardan adam, Kar topu savaşı yaptın Aydın da?
Müdür' Alıntı: kış görüyormuyuz aydın da? geçen sene yıl başında montsuz sokaktaydı millet Genişletmek için tıkla ... yada en son ne zaman dağa yayalaya çıkmadan kardan adam, Kar topu savaşı yaptın Aydın da?