Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Kişisel gelişim için neler yapıyorsunuz?

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bir konuda kendinizi geliştirmek istiyorsunuz, hangi adımları izlersiniz? Hangi kaynaklardan yardım alıyorsunuz? Önerileriniz nedir?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben kişisel gelişimi tamamen alışkanlık kazanmak üzerine düşünüyorum. Belirli bir alışkanlık daha sonra mutlaka gelişime dönüşüyor.

Örneğin yatmadan mutlaka 20 sayfa kitap okumak kaçırırsam ertesi gün o 20 sayfayı mutlaka tamamlamak gibi bir oyun oynuyorum. Bu zamanla alışkanlık haline dönüşüyor.

Bunun gibi beslenme ve egzersiz alışkanlıkları edindiğinde otomatik olarak bir gelişme sağlıyorsun.

Okuduğum kitaplar odaklanma, alışkanlıkları değiştirme ve alışkanlık kazanma üzerine. Mobil uygulamaların telefonların bizi bizden alacak şekilde gelişmelerini anlamak onlara karşı koymamda yardımcı oluyor.

Son olarak beyin kitapları. Nasıl çalışıyor tepkilerimiz ve diğer kararları nasıl veriyoruz. Bunları anlamaya çalışıyorum.

Daha sonra kendim ile ilgili kararlar almam ya da bu kararları gerçekleştireme durumlarım daha kolay ve anlamlı oluyor.

Bence insan,
Çalışmalı
Beynini düzenli çalıştırmalı
Bedenini düzenli çalıştırmalı
Networkünü beslemeli

Gelişim kendiliğinden gelir

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
kişisel gelişime giriyor mu bilmem ama şimdilik storytell uygulamasını kullanmaya başladım. öğrenci indirimiyle 24 tl gibi aylık ücrete iniyor. bir tavuk dönere 40 tl vereceğime bir kısmını bu tarz uygulamalara ayırmam gerektiğini düşündüm.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
kişisel gelişime giriyor mu bilmem ama şimdilik storytell uygulamasını kullanmaya başladım. öğrenci indirimiyle 24 tl gibi aylık ücrete iniyor. bir tavuk dönere 40 tl vereceğime bir kısmını bu tarz uygulamalara ayırmam gerektiğini düşündüm.
Hadi ya ben de senin üzerinden alırım diye düşünüyordum :)

Kancaya Takılınca
Pür Dikkat

Bu ikisi var orada, öneririm.

anonim

⭐️⭐️
Proje Elçisi
Mantıklı bir karar olmuş, önerir misin peki?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Mantıklı bir karar olmuş, önerir misin peki?
yeni kullanma fırsatım oldu, uyumadan önce ve işe giderken kullandım. kancaya dikkat podcast (veya sesli kitabı) dinledim. uygulamayı öneririm faydalı ve çok sade bir tasarıma sahip. kancaya dikkat konusu da ilgi çekici ancak ilk bölümü yaklaşık 5 saat ve bir saati ancak tamamlayabildim. o nedenle çok bir şey diyemiyorum.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İnsan neye göre gelişir peki? Topluma göre mi yoksa kendine göre mi? Bir şeyleri geliştireceğiz ama neye göre? Sizin amaçlarınızı merak ediyorum. Ben üstte sıraladım ama konuyu biraz daha açmak gerekirse ve bana göre olanı söylemem gerekirse,

Ben daha az uyumak ve daha dinç uyanmak isterim,
Vücudum daha dinç ve fit olsun isterim,
Okuduğumu anlamak, kendimi ifade edebilmek ve bunu doğru bir diksiyon ile yapmak isterim
Yeri geldiğinde susmak, sakinliğimi korumak
Yeri geldiğinde cesur olmak, önde olmak, bedel ödemek isterim.
Analitik düşünmek, doğru kararlar verebiliyor olmak
Güven vermek, güvenilir görünmek isterim.
Ve işimde, ilişkilerimde başarılı olmak isterim.

Bu yönde işte bence kişisel gelişim, bunları geliştirebilecek her şey bence kişisel bir gelişimdir.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar