Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

LGBT+ karşıtı yürüyüş?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
LGBT+ destekleyen yürüyüşlere karşı tepki oluşturmak adına ülkemizde son günlerde LGBT+ karşıtı yürüyüşler ve etkinlikler yapılmaya başlandı.

Bu konuda düşünceleriniz nedir?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
lgbtlilere saygım sonsuz ancak yürüyüş adı altında çok farklı şeyler yapıyorlar. sadece yaptıkları agresif ve saçma şeylere saygı duyamam. ancak bu lgbt karşıtı olmak gerektiği anlamını taşımıyor.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
lgbtlilere saygım sonsuz ancak yürüyüş adı altında çok farklı şeyler yapıyorlar. sadece yaptıkları agresif ve saçma şeylere saygı duyamam. ancak bu lgbt karşıtı olmak gerektiği anlamını taşımıyor.
Sorumuz onlara karşı yapılan yürüyüşler yalnız.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
evet, son cümlemde lgbt karşıtı olmak gerektiğine inanmadığımı söyledim o nedenle lgbt karşıtı yürüyüşe de karşıyım.
Hobi olarak karşıyım diyorsun. İstanbul gibi. Karşıda. Ee nereye gidersen git diğer taraf karşıda değil mi? Karşının işi çok zor hep bir yerin karşısında olmak zorunda. Hiç bir taraf olamıyor.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Bir yerde bir tercih olduğunda her zaman karşısı da olacak. Üçüncü yolu beceremiyoruz.

Ne yaparlarsa yapsınlar sadece çocuklardan uzak dursunlar. İki yaşında cinsiyet değiştirme kararı verip dört yaşında cinsiyet değiştirmelerine karşıyım. Kız çocuk oyununda gitsin erkek olsun. Erkek çocuk gitsin oyununda kız olsun. Ama vücudunu değiştirmek o yaşta verilecek karar değil. Bence iş çığrından çıkıyor gibi hissediyorum.

Her zaman ki gibi asıl amaçtan uzaklaşma var.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Bir yerde bir tercih olduğunda her zaman karşısı da olacak. Üçüncü yolu beceremiyoruz.

Ne yaparlarsa yapsınlar sadece çocuklardan uzak dursunlar. İki yaşında cinsiyet değiştirme kararı verip dört yaşında cinsiyet değiştirmelerine karşıyım. Kız çocuk oyununda gitsin erkek olsun. Erkek çocuk gitsin oyununda kız olsun. Ama vücudunu değiştirmek o yaşta verilecek karar değil. Bence iş çığrından çıkıyor gibi hissediyorum.

Her zaman ki gibi asıl amaçtan uzaklaşma var.
Tam olarak anlamadım. Anne ve babalar çocukları küçük yaşta ameliyat mı ettiriyor diyorsun?

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Tam olarak anlamadım. Anne ve babalar çocukları küçük yaşta ameliyat mı ettiriyor diyorsun?

Daha önce okuduğum haberi bulamadım. En kestirme şurada New York Moda Haftası'nda LGBT rezaleti: Cinsiyeti değiştirilen çocuğu podyuma çıkardılar | STAR

2 yaşındaki çocuk daha annesinin hem memesinden hem ruhundan beslenirken, daha tuvalet eğitiminde bile zorlanırken, yürümeyi bile daha yeni yeni keşfetmişken, aynada kendini gördüğünde bile şaşıran bir çocuğun böyle karar vermesi birde bu kararı aile tarafından uygulamaya geçmesi aşırı mantıksız geliyor. Ve bu beni ürkütüyor. Çocuk yetişkin olduğunda, kendi karar verme gücü geldiğinde istediğini yapsın.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar