Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Makyaj kadını güzelleştirir mi?

Makyaj kadını güzelleştirir mi?

• Kesinlikle güzelleştirir

Oy: 0 0.0%
  • Bırak doğal kalsın

Oy: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Güzel gösteriyor olabilir ama bence mantıklı değil. İyi görünmek sağlıklı görünmek ile mümkün bence. Fiziksel, ruhsal vb. Diğer türlü insan doğasına aykırı davranmamalı.

Bir kaç sade desen ya da doğal takılar olabilir yerliler gibi. Yüzünü bir şeylerle kaplamak hoş gelmiyor bana.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
abartıya kaçılmadığı sürece makyaj iyidir. bazıları dünya yıldızı gibi aşırıya kaçıyor anlam veremiyorum tam tersine daha da çirkin olabiliyor o tip durumlarda

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İnsan doğasına aykırı şeyi bulup çıkarma ve devam etme konusunda ne kadar da ısrarcı değil mi?
Doğallıktan ne kadar uzaksa iticiliğe o kadar yakın oluyor.
Ancak kendine, bedenine iyi bakmakla iyi görünmek arasında kesinlikle bağlantı var. Yediği içtiği bile etkiliyor.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Makyaj herşeyi güzelleştirir. Ama bırak doğal kalsın. Karakterli eksiklikler, kusurlar her zaman daha çekici.
kadınlar aslında bu durumu daha iyi bilir ancak bir kadın makyaj yaptığında görünüm haricinde özgüven sağladığını da düşünüyorum. kişi her ne kadar doğal olarak güzel görünse de en azından önemli görüşmelerde makyaj yaparak özgüven tazelediğini düşünüyorum.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
kadınlar aslında bu durumu daha iyi bilir ancak bir kadın makyaj yaptığında görünüm haricinde özgüven sağladığını da düşünüyorum. kişi her ne kadar doğal olarak güzel görünse de en azından önemli görüşmelerde makyaj yaparak özgüven tazelediğini düşünüyorum.
Maske özgüveni gibi hissettirdi. Bir kilo metre gittikten sonra diye sorasım geldi. Hoş her halimiz de maske varken bu en hoş ve güzeli ama dimi?:)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar