Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel gösteriyor olabilir ama bence mantıklı değil. İyi görünmek sağlıklı görünmek ile mümkün bence. Fiziksel, ruhsal vb. Diğer türlü insan doğasına aykırı davranmamalı.
Bir kaç sade desen ya da doğal takılar olabilir yerliler gibi. Yüzünü bir şeylerle kaplamak hoş gelmiyor bana.
abartıya kaçılmadığı sürece makyaj iyidir. bazıları dünya yıldızı gibi aşırıya kaçıyor anlam veremiyorum tam tersine daha da çirkin olabiliyor o tip durumlarda
İnsan doğasına aykırı şeyi bulup çıkarma ve devam etme konusunda ne kadar da ısrarcı değil mi?
Doğallıktan ne kadar uzaksa iticiliğe o kadar yakın oluyor.
Ancak kendine, bedenine iyi bakmakla iyi görünmek arasında kesinlikle bağlantı var. Yediği içtiği bile etkiliyor.
kadınlar aslında bu durumu daha iyi bilir ancak bir kadın makyaj yaptığında görünüm haricinde özgüven sağladığını da düşünüyorum. kişi her ne kadar doğal olarak güzel görünse de en azından önemli görüşmelerde makyaj yaparak özgüven tazelediğini düşünüyorum.
kadınlar aslında bu durumu daha iyi bilir ancak bir kadın makyaj yaptığında görünüm haricinde özgüven sağladığını da düşünüyorum. kişi her ne kadar doğal olarak güzel görünse de en azından önemli görüşmelerde makyaj yaparak özgüven tazelediğini düşünüyorum.