Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Merkür retrosu sizi nasıl etkiliyor?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Retro aslında geriye doğru çekilme olarak bilinse de hiçbir gezegen gerçekte geriye hareket etmez. Gezegenlerin retro hareketi aslında yavaşlamadır.
Merkür iletişim ve düşünce gezegenidir. Olaylara yaklaşım tarzımızı, duygu ve düşüncelerimizi, aklımızdan geçenleri, heyecanımızı, meraklı yönümüzü ve konuşmak istediklerimizi temsil ediyor.

Şu an içinde bulunduğumuz retro dönemi 10 mayıs - 4 haziran arasını kapsıyor.

Bu dönemde hayatınızdaki detayları daha çok sorgulayabilirsiniz, eksik olanları tamamlamak, kendinizi garantiye almak isteyebilirsiniz, kaygılarınız ve korkularınız aklınıza gelebilir. Bu dönemde aceleci olmadan sabretmek gerekir, yeni işe başlamaktan, yeni imzalar atmaktan kaçınmak gerekir. Geri dönen eski sevgiliye tamam dememek gerekir. İkili ilişkiler için bir sınav olabilir. İnsanların birbirini anlamakta zorlandığı, alıngan davrandığı durumlar olabilir. Önceden konuşmaktan çok zevk aldığınız biriyle tuhaf bir şekilde anlaşamadığınızı düşünebilirsiniz. Bir söz edip bu sözden dolayı bin ah işitebilirsiniz. Dolayısıyla özellikle bu dönemde iki kere düşünüp bir kere konuşmak lazım. Ben hissettiğim şeyi fazla derin yaşayıp bir kere düşüp bir kere konuştuğum için retronun etkisini ilk günden tokat gibi hissettim.

Sizin için bu dönem nasıl geçiyor?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
beni etkilemedi, veya gerçekte merkür retrosu diye bir şey yok

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
seni etkilememiş olabilir ya da herhangi olası etkiyi normalleştirmiş olabilirsin.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
merkür retrosunun olduğuna inandırma gibi bir misyonum yok. Bu dönemlere denk gelen bahsedilen aksilikleri yaşadığımda ben inanıyorum. Elbette senin de iletişimde problem yaşadığın, teknolojik cihazlarında arıza yaşadığın, yanlış kararlar aldığın oluyordur. Ben yıldızların ve gezegenlerin bu enerjisine inanıyorum. Bunu tamamen deli saçmalığı olarak görenler de var. Make your choise

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Etkileyip etkilemediğini nasıl anlayacağız? Yani sürekli bir şeyler oluyor bazı gelişmeler yaşanıyor bunun hangisinin retrodan olduğunu nasıl anlayacağız?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hayatında normal dışında bir şeyler olduğunda bunu düşünebilirsin. Mesela çok iyi iletişim kuran birsin ve bir an anormal derecede iletişim problemi yaşıyorsun olmayacak konular hakkında olmayacak kişilerle tartışıyorsun. Bu bir örnek olabilir.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hayatında normal dışında bir şeyler olduğunda bunu düşünebilirsin. Mesela çok iyi iletişim kuran birsin ve bir an anormal derecede iletişim problemi yaşıyorsun olmayacak konular hakkında olmayacak kişilerle tartışıyorsun. Bu bir örnek olabilir.
Ben retro'dan değil enflasyondan daha fazla etkilendiğimi düşünüyorum :) Mesela klima yüzünden tartışır oldum, sıvı sabunun çok kullanılması gibi saçma sapan sebeplerden dolayı stres olmaya başladım.

Gezegen hareketlerinin insan hayatını etkileyeceğini düşünüyorum fiziksel olarak, buna inanıyorum. Çünkü kütle çekimi diye bir şey var, fiziksel olarak bizi etkileyen her şey ruhsal olarak da etkiler. Bunun doğru ölçümü nasıl yapılır tartışılır evet.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar